Horoscop 19 octombrie 2016: Racii au o oarecare tendinţă spre izolare. Iată ce ţi-au rezervat astrele pentru zodia ta

Citeşte horoscopul şi descoperă ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 19 octombrie, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
18 oct. 2016, 13:18
Horoscop 19 octombrie 2016: Racii au o oarecare tendinţă spre izolare. Iată ce ţi-au rezervat astrele pentru zodia ta

Berbec

Apare in calea ta exact persoana care te poate fericit, pentru ca intervine la timp in planurile tale. Il vei privi de acum inainte cu maxim respect si admiratie, tocmai pentru ca a jucat un rol atat de important in cel mai delicat moment.

E o bucurie si pentru el sa vada in ochii tai atata recunostinta, ceea ce il motiveaza sa ofere si mai mult, poate chiar peste puterile sale. Si tu ai face la fel, pentru ca esti cuprins de o generozitate dusa la extrem.

Taur

E frustrant pentru tine sa stai pe loc acum, cand esti prins intr-un proiect important care iti acaparase toata atentia. Daca ar fi dupa tine, ai munci peste program, nu poti sta degeaba si mai arunci macar o privire peste etapele parcurse pana acum.

Ai putea descoperi cateva puncte slabe care ar putea fi reparate in cel mai scurt timp. Vezi ce important e sa faci uneori o pauza si sa privesti lucrurile detasat, fara sa fii stresat de termene limita? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui facut si ce nu a mers ca la carte.

Gemeni

Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, ca atare cea mai mare atentie trebuie sa o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile in desfasurare, dar numai de tine depinde sa discerni intre tot ce afli in jurul tau.

Cineva iti da un exemplu de moderatie, de modestie, de cumpatare si daca faci ca el, ai numai de castigat, ca atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri asezata deja pe un teren stabil.

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 17-23 octombrie 2016: O zodie obţine totul

Rac

Ai o oarecare tendinta spre izolare, o ciudata atractie spre locuri uitate, departe de lume, sau te retragi din iuresul lumii pentru ca ai ceva important de studiat si te inchizi de buna voie in casa. Nu esti usor de vazut la ochi, preferand singuratatea.

Calatoriile sunt si ele problematice, apar piedici sau modificari de program care te vor tine sau chema inapoi acasa. Nu esti intr-o pasa prea buna, cuprins deodata de tot felul de complexe, de angoase, de ganduri, fara a avea incredere in tine de aceea respingi total contactul cu lumea.

Leu

Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor.

Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.

Fecioara

Este o zi cam agitata in mediul familial, de parca s-ar perinda prin casa ta foarte multa lume cu tot felul de probleme. Te implici trup si suflet in tot ce auzi de la cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program.

Ceilalti se vor simti usurati ca ai intervenit tu, ca si-au desartat povara pe umerii altuia, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.

Citeşte continuarea pe Revista Teo