HOROSCOP 2-8 APRILIE 2018: cine câştigă la Loteria de Paşte, cine aruncă toate economiile pe cadouri

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

01 apr. 2018, 06:46
HOROSCOP 2-8 APRILIE 2018: cine câştigă la Loteria de Paşte, cine aruncă toate economiile pe cadouri

BERBEC

Ai bani, însă vei fi nevoită să îi dai. Cheltuielile vor fi mai mari în această săptămână decât în mod normal, aşadar aşteaptă-te să ţi se golească buzunarele. Cineva îţi va cere bani cu împrumut şi nu vei putea să refuzi, deşi nu îţi doreşti deloc să faci acest lucru. Asigură-te, totuşi, că îţi vor fi returnaţi. 

TAUR

Nu te baza pe promisiunile care ţi se fac în această săptămână, mai ales dacă e vorba de bani. Dacă nu dispui de suma necesară pentru a-ţi plăti o datorie sau pentru a-ţi achiziţiona ceva, nu îţi face speranţe că vei fi ajutată de către cei din jur. E posibil ca o persoană dragă să te dezamăgească!

GEMENI

Începi săptămâna în forţă la serviciu şi faci tot posibilul pentru a-ţi duce toate sarcinile la bun sfârşit la termen. Vei avea câteva zile libere şi ai face bine să nu te mai gândeşti la muncă, afaceri sau bani atunci. Situaţia ta financiară este una bună şi nu vei avea motive să te plângi pentru faptul că vei fi nevoită să cumperi unele cadouri pentru persoanele dragi. 

RAC

Nu te amăgi singură cu privire la comportamentul unei persoane alături de care petreci mult timp. Faptul că îţi doreşti cu atâta ardoare un iubit, asta nu înseamnă că trebuie să îi agasezi pe cei din jur sau să vezi iubire acolo unde nu există. Mai mult decât atât, e posibil să îi creezi probleme persoanei respective din cauza faptului că ai înţeles cu totul greşit gesturile sau vorbele lui.

Citeşte mai multe pe eva.ro