Horoscop 2-8 octombrie 2017 Oana Hanganu. Ne facem ordine în relaţii!

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Oana Hanganu. Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 este marcat de Luna Plină din 5 octombrie, în zodia Berbec.

28 sept. 2017, 14:23
Horoscop 2-8 octombrie 2017 Oana Hanganu. Ne facem ordine în relaţii!

Zodia Berbec este asociată cu spiritul de inițiativă, curajul, ambiția, determinarea și cu accentul pus pe propria persoană, în relațiile de orice fel.

Luna Plină este cea care scoate la lumină informații, temeri sau sentimente și ne îndeamnă să facem alegeri și schimbări, să luăm decizii și să culegem roadele unor acțiuni din trecut.

Mai mult, zodia opusă Berbecului (unde va fi Luna Plină) este Balanța, zodia relațiilor și parteneriatelor. Aici  se află Jupiter, Marele Benefic. De altfel,  2-8 septembrie va fi ultima săptămână cu Jupiter în zodia Balanță.   În 10 octombrie, Jupiter se va muta în zodia Scorpion.

Astfel, Luna Plină din data de 5 octombrie va acționa în primul rând în sfera statutului și a rolului personal în relațiile de cuplu, în cele de familie, în relațiile de muncă, în parteneriatele de afaceri etc.

Și, în cazul unor nemulțumiri  p justificate, vom avea curajul să spunem exact ce gândim, să cerem schimbările dorite și, la nevoie, să decidem stingerea relației sau parteneriatului de care nu mai suntem mulțumiți.

Săptămâna 2-8 octombrie se anunță, așadar, una în care nu mai sunt acceptate jumătăți de măsură, iar în relații trebuie să domine corectitudinea și avantajul reciproc.

Va fi o săptămână în care astrele ne vor ajuta să ne  facem ordine în relații.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 octombrie 2017. Este ultima săptămână cu Jupiter în Balanță, zodia parteneriatelor. În plus, Luna Plină din 5 octombrie ne ajută să luăm decizii importante. Citește previziunile astrologice complete!

Berbecii renunță la colaborările de care nu mai sunt mulțumiți. Cei singuri pot avea o aventură cu un coleg…

Taurii au de pierdut dacă sunt geloși în cuplu. La serviciu, pierd din cauza comentariilor făcute la adresa șefilor…

Gemenii află secretele unei persoane în care aveau încredere. În consecință, o vor șterge de pe lista de prieteni…

Racii se gândesc la schimbări majore în carieră. Unii se orientează spre noi domenii, alții, spre afaceri pe cont propriu…

Mai multe detalii despre toate zodiile, pe huff.ro