Horoscop 2 August 2015: Capricornii trec peste multe obstacole sau situaţii neprevăzute

Horoscop DUMINICĂ 2 August 2015. Pentru a-și atinge obiectivele, Capricornii trebuie să depășească multe obstacole sau situații neprevăzute, iar Berbecii culeg roadele muncii, potrivit Bewoman.ro.

01 aug. 2015, 10:37
Horoscop 2 August 2015: Capricornii trec peste multe obstacole sau situaţii neprevăzute

HOROSCOP BERBEC

Treptat veți începe să culegeți rezultatele eforturilor depuse până acum. Treceți printr-o perioadă mai prospera, care, de asemenea vă aduce noi oportunități. În dragoste, trebuie să discutați o problemă importantă cu persoana iubită. 

Horoscop zilnic taur 2 August 2015

Este posibil ca nu toate eforturile dvs să vă aducă succes, dar trebuie să fiți persistenți în ceea ce privește obiectivele profesionale sau de carieră. În dragoste, cineva din trecutul dvs vă arată că nu v-a uitat. Ați putea începe o activitate interesantă cu cei mai apropiați prieteni. 

Horoscop zilnic gemeni 2 August 2015

S-ar putea să plecați într-o călătorie alături de cei dragi, sau să primiți un nou loc de muncă. Pe plan sentimental, veți experimenta momente frumoase cu persoana iubită. Veți împărtăși amintiri plăcute cu prietenii buni. 

Horoscop zilnic rac 2 August 2015

Aveți un spirit expansiv și empatic care generează farmec și atracție, printre altele. Ați putea obține un sprijin financiar în proiectele pe care le desfășurați. În dragoste, o persoană apropiată și-ar putea manifesta în mod deschis interesul față de dvs. 

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO