HOROSCOP 2 decembrie 2018. Se răcesc relaţiile, se golesc buzunarele la cumpărături. Previziuni pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2 decembrie 2018. Racii sunt ingrijorati de statutul lor financiar, desi nu ar avea motive! Afla si tu ce iti rezerva astrele!

RomaniaTV.net
01 dec. 2018, 11:51
HOROSCOP 2 decembrie 2018. Se răcesc relaţiile, se golesc buzunarele la cumpărături. Previziuni pentru fiecare zodie

HOROSCOP BERBEC

Ai mare noroc ca cineva drag si mai matur este alaturi de tine si iti da sfaturi venite din inima. Te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite, pentru ca sunt cuvinte nascute si dintr-o minte limpede si experimentata, si dintr-un suflet mare! Iti vrea binele si pentru ca tine cu adevarat la tine, nu iti va spune decat ceea ce este in avantajul tau, sursa de intelepciune si de iubire deopotriva. Azi descoperi cine e langa tine trup si suflet, pentru ca exista cineva implicat, dornic sa te ajute si gata sa te indrume, daca ii ceri sfatul.

HOROSCOP TAUR

Daca te cramponezi atat de starea de confort instalata doar de teama schimbarii, ai putea rata ocazii mult mai bune decat cea de care te tii acum cu dintii. Relaxeaza-te un pic in fata noilor provocari, fara a te gandi ce te asteapta! Esti in deplina siguranta sa faci o modificare de decor, de sens, de atitudine in fata noului, chiar daca, la prima vedere, e mai comod sa ramai cu lucrurile deja cunoscute si inradacinate. A te complace in stagnare doar din putina lene, nu e in avantajul tau, deci accepta noul cu mai multa seninatate si incredere.

HOROSCOP GEMENI

Tot calmul ce parea sa se fi asezat peste un plan ajuns la un nivel satisfacator dispare peste noapte din cauza unei vesti care agita spiritele. Esti constient ca de tine depinde modul in care restabilesti normalitatea peste aceasta problema, dar, pe moment, cat timp apele sunt atat de tulburi, esti nervos si pierzi controlul acestei probleme. Incearca sa lasi un pic lucrurile sa se clarifice inainte de a te apuca sa construiesti totul la loc, pentru ca acum, prins in mijlocul furtunii, risti sa strici si mai mult doar pentru ca ti-ai pierdut cumpatul.

HOROSCOP RAC

Iti faci prea multe griji cu privire la veniturile sau resursele tale financiare. Nu trebuie sa calculezi in permanenta cat ai acumulat sau cat mai ai de primit din diverse surse, pentru ca de fiecare data vor aparea si banii necesari pentru cheltuielile curente. Mai mult decat atat: ai tu un talent al tau care, daca ar fi pus serios la treaba, ar genera venituri suplimentare, dar ti-e frica sa te folosesti de ele. Iti pui prea multe intrebari: e rentabil ce fac, am toate calitatile pentru a transforma ce stiu intr-o afacere? Nu-ti mai pune intrebari, ci incearca sa faci primul pas spre profit, fara teama!

HOROSCOP LEU

Esti axat pe ce va fi in viitor, fara sa te mai preocupe trecutul si bine faci! Dai dovada de un optimism molipsitor, de parca toate experientele deja acumulate nu mai au nici un rol, decat acela ca ai invatat ce era de invatat din ele. Tot ce a fost trist, tot ce n-a mers bine pana mai ieri, amintirile neplacute de demult s-au sters si acum te concentrezi cu toata fiinta catre un tel nou, mult mai inalt si mai important, catre care vaslesti cu energie. Daca ii mai atragi si pe cei dragi alaturi de tine in acest demers, succesul este tot mai aproape!

HOROSCOP FECIOARA

Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru ca azi esti cam aerian si esti gata sa inchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratica pe care o abordezi cand vine vorba de afaceri, cheltuieli, plati pot avea ca efect erori neplacute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cantareste mai atent orice tranzactie financiara, oricat de marunta, numara-ti pana si restul pe care-l primesti la cumparaturi, pentru ca esti pasibil de o paguba. Nu mare, dar suficient cat sa-ti strice ziua.

HOROSCOP BALANTA

Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionata a acestei zile. De fapt, nu reusesti sa te rupi de motivele de enervare de peste zi si vii cu ele acasa, gata sa strici si aici atmosfera. Fa un efort sa te debarasezi de tot ce te-a suparat pe parcursul zilei, ca acasa sa mentii dialogul pe un teren armonios, altfel arunci in aer toata buna intelegere dintre tine si membrii familiei. Mai mult: prezenta celor dragi devine balsamul de care ai nevoie la capatul unei zile agitate, deci bucura-te de veselia copiilor sau de afectiunea partenerului indreptate spre tine. Nu-i alunga!

HOROSCOP SCORPION

Parca ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ti displace deloc sa stai acasa, mai ales daca ai tot felul de treburi de rezolvat intre peretii locuintei tale. Preocuparea ta numarul unu se indreapta spre confortul tau domestic, incat nu ar fi de mirare sa intorci toata casa pe dos ca sa rearanjezi totul. O curatenie generala ar suna excelent la dorinta ta de a schimba mediul in care traiesti, dar, cu ceva noroc, poate e chiar vorba de o mutare in alta casa, in alt decor. Se resimte un aer proaspat, confortabil si tihnit: e o placere sa te bucuri de mediul tau casnic.

HOROSCOP SAGETATOR

Tu esti un creator prin excelenta si tot ce iese azi din mintea sau din mainile tale e demn de lauda, din partea altora, si de mandrie, din partea ta. Canalizeaza-ti energia fantastica spre un domeniu care poate creste azi sub ochii tai, ca un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea pe lucruri marunte si nici nu te multumi sa te ocupi de sarcini de rutina. Azi se poate naste ceva deosebit din resursele pe care le pui in joc, pentru ca esti bine sustinut de inspiratie, de spirit de initiativa, de imaginatie bogata, de un spirit creativ iesit din comun, care, puse laolalta, pot duce la rezultate de exceptie. Apuca-te de treaba, deci!

HOROSCOP CAPRICORN

Greu te vor intelege ceilalti, astazi, pentru ca te comporti atipic: parca esti un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimanui, care isi pune in valoare doar propria originalitate, un deschizator de drumuri care nu accepta reguli sau ordine rigide de la altii. Mentine-ti acest spirit de independenta care te cuprinde, pentru ca poate fi exact ce aveai nevoie ca sa schimbi o stare de lucruri ce alunecase in monotonie si banal. Prin deciziile ciudate, indraznete, revolutionare de astazi, practic intorci totul pe dos, dar ii dai si o cu totul alt directie de evolutie, care ti se pare mult mai interesanta si entuziasmanta. Elibereaza-te de regulile altora, fii cu un pas inainte!

HOROSCOP VARSATOR

Esti in fata unei schimbari de sens in viata ta si nu esti foarte sigur de directia pe care trebuie sa mergi. Esti influentat de zvonurile care se vehiculeaza in jurul tau si care nu te stimuleaza deloc, dimpotriva, te tin pe loc, iti insufla o teama profunda pentru ce va urma si practic nu te lasa sa risti nimic. Daca ai putea iesi din acele medii in care se vorbeste numai de lipsuri si probleme, ar fi in avantajul tau, pentru ca tu detii toate resursele ca sa faci fata cu brio acestei provocari, daca nu te-ar trage inapoi anturajul.

HOROSCOP PESTI

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.