Horoscop 2 septembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

RomaniaTV.net şi Revista Teo îţi spun ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri.

RomaniaTV.net
01 sept. 2015, 11:08
Horoscop 2 septembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 2 septembrie 2015 – Berbec

Te simti ignorat si nebagat in seama, dar in loc sa stai si sa suferi pentru acest tratament care nu-ti place, mai bine ti-ai revizui atitudinea sa descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tau de te dau la o parte. Sigur e o problema de comunicare la mijloc, ei nu te inteleg pe tine, tu nu-i intelegi pe ei, si de aici se nasc animozitatile. Recunoaste ca nu esti intru totul de acord cu cei din preajma ta, deci de ce ar fi ei de acord cu tine? Accepta-ti unicitatea, admite ca fiecare e altfel decat celalalt, si fiecare trebuie sa va acceptati unii pe altii chiar si asa, diferiti fiind. Nu pretinde ca lumea sa se adapteze la stilul tau, ci fa tu ceva sa te integrezi in acel mediu.

Horoscop 2 septembrie 2015 – Taur

Multi au rezerve asupra sensului cam indraznet spre care esti gata sa te avanti, dar nu trebuie sa te compari cu ceilalti. Multi sunt fricosi, lasi, nesiguri pe ei si te vad si pe tine in aceeasi ipostaza, or tu esti un aventurier pregatit de orice provocare! Nu te gandesti la riscuri, ci esti gata sa dai startul acelui sens nou, convins ca te indrepti spre visul tau cel mare. Curaj e bine sa ai, asa e, dar nu transforma curtajul intr-o forma de revolta, pentru a le demonstra altora cu orice pret de ce esti tu in stare. Porneste pe drumul cel nou, dar cateva masuri de precautie nu strica: nu exagera cu indrazneala aruncandu-te chiar in gol!

Horoscop 2 septembrie 2015 – Gemeni

Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala. Esti foarte derutat, pentru ca acum nu mai stii pe ce cale sa mergi, de vreme ce ambele optiuni merita atentie. Ar fi perfect daca ai duce totul la capat in varianta de pornire, lasand al doilea plan in asteptare. Nici nu stii cum, din ambele idei, se pot naste succese complet diferite si separate, de aceea e bine sa pastrezi in minte alternativa tocmai aparuta ca sa o pui in practica altadata.

Horoscop 2 septembrie 2015 – Rac

Nimeresti intr-un mediu ostil, in care nu esti deloc sprijinit in ceea ce intentionezi sa faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, si cum sa duci la indeplinire o sarcina in asemenea atmosfera? Incearca sa iesi din acest mediu apasator, pentru ca aici s-au adunat ori numai oameni pesimisti, care nu au curaj sa faca nimic de teama esecului, ori numai critici rautaciosi care iti tot pun bete in roate doar pentru ca ei nu sunt in stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalti te trag inapoi.

Horoscop 2 septembrie 2015 – Leu

Varietatea oamenilor, personalitatile atat de diverse cu care intri azi in contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind ca nu-i poti tu schimba pe ei, orice ai face. Trebuie sa le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie sa mai si taci cand ceva nu-ti place, pentru ca, la urma urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai buna lectie a iertarii, pentru ca, daca pui la suflet orice fleac, orice vorba, orice atac, iti faci tie rau, in timp ce lor… putin le pasa! Daca aveai o relatie complicata cu cineva, azi vezi ca nu e nici prima nici ultima situatie de acest fel pe lume, deci ai putea deveni mult mai indulgent, iertandu-i comportamentul nepotrivit. Ca el mai sunt milioane, te poti supara pe toti?

Citeste mai mult pe Revista Teo