HOROSCOP 20-26 OCTOMBRIE: Controlati-va nervozitatea!

HOROSCOP 20-26 OCTOMBRIE: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru această săptămână. 

20 oct. 2014, 14:07
HOROSCOP 20-26 OCTOMBRIE: Controlati-va nervozitatea!

BERBEC 21.03-20.04: Parca tot felul de oprelisti se anunta a va tine calea. Este posibil sa fiti nevoiti sa va asumati câteva fapte cu consecinte neplacute. Fie ca vreti sa recunoasteti, fie ca nu, trebuie sa fiti constienti de vorbele aruncate la mânie. Mai bine incercati sa va bagati mândria in buzunar deoarece abia spre sfârsitul saptamânii situatia se redreseaza.

TAUR 21.04-21.05: Aceasta saptamâna este strict legata de finante. Fie ca aveti de achitat ceva datorii sau doar facturile curente, nu trebuie sa neglijati plata. Mare atentie si la semnarea actelor oficiale sau a contractelor. Oricum, socotiti cu calm si cu grija asupra tuturor problemelor ce le aveti de rezolvat.

GEMENI 22.05-21.06: Faceti tot posibilul sa stati departe de discutiile aprinse cu colegii de serviciu. Nu va pune intr-o lumina favorabila nicio disensiune. Controlati-va nervozitatea si nu mai izbucniti din orice motiv neinsemnat. Acasa, partenerul este parca singurul care va intelege cel mai bine.

RAC 22.06-21.07: Prima jumatate a saptamânii este plina de surprize placute. Se pare ca o relatie reinnoita cu cineva cu care nu v-ati vazut de multa vreme va remonteaza buna dispozitie si va relaxeaza. Este exact ce va trebuie dupa o perioada destul de incarcata.

LEU 22.07-22.08: Saptamâna pare sa decurga linistit insa este posibil sa preluati responsabilitatea corectarii unor greseli facute de cineva apropiat. Nu va simtiti vinovat pentru asta dar va faceti datoria pâna la capat. Evitati stresul si fiti atenti la starea sanatatii dumneavoastra. Câteva ore in plus acordate pentru propria persoana nu sunt chiar nefolositoare.

FECIOARA 23.08-22.09: Nu-i fortati pe toti cei de-acasa sa va urmeze planurile si nu sariti asupra lor cu criticile atunci când nu cadeti de acord. Ascultati-le si argumentele lor. Veti vedea ca o simpla negociere va detensiona atmosfera. In weekend planurile de agrement se modifica in ultimul moment dar acest lucru nu va deranjeaza prea mult.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti un sentiment de satisfactie când vedeti ca toti membrii familiei sunt multumiti in urma reusitelor din ultima perioada. Cheltuielile un pic exagerate va ingrijoreaza si va determina sa refaceti bugetul. La sfârsitul saptamânii ar fi mai bine sa evitati calatoriile prea lungi.

SCORPION 23.10-21.11: Veti fi gata ca in aceste zile sa tineti piept tuturor provocarilor ce le-ati lansat singuri si asta va aduce cresterea finantelor pe care le-ati cam subtiat. Tineti cont si de sfaturile unei persoane apropiate care nu va doreste decât binele. Uneori vi se pare ca exagereaza insa nu face decât sa va deschida ochii.

SAGETATOR 22.11-21.12: Viata va inveseleste si va da un look mult mai optimist. In ultimul timp se pare ca ati fost cam prea incercati. Este o vreme prielnica sa-i cunoasteti mai bine pe cei care stau in preajma dumneavoastra. Observându-i mai bine poate le veti permite sa se apropie mai mult si, in acelasi timp, ii veti si asculta mai atent.

CAPRICORN 22.12-19.01: Oamenii care inseamna foarte mult pentru dumneavoastra vor doar sa petreceti mai mult timp impreuna. Nu este o idee rea. Nu-i neglijati pe cei apropiati. In weekend, o mica excursie va readuce zâmbetul pe buze si va incarca bateriile pentru zilele urmatoare.

VARSATOR 20.01-18.02: La locul de munca sunteti in masura sa realizati mai multe treburi decât va asteptati ca le puteti rezolva in timp optim. Colegii va privesc un pic invidiosi dar le trece repede când vor observa ca nu sunteti deloc prea mândri pentru realizarile din ultima vreme.

PESTI 19.02-20.03: Urmeaza o saptamâna norocoasa. Pentru unii nativi realizarile ii fac sa se faleasca parca un pic cam prea exagerat, iar altii vor trai clipe interesante si stimulative pentru inteligenta lor. Activitatile obisnuite sau hobby-urile va vor umple weekendul si va aduc un sentiment de implinire.

Sursa: CASANDRA