Horoscop 20 august 2015: Racii se lovesc de realitatea dură

Horoscop 20 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
19 aug. 2015, 21:39
Horoscop 20 august 2015: Racii se lovesc de realitatea dură

Horoscop 20 august 2015 – Berbec

E frumos sa visezi, dar inainte de a construi castele inalte din iluzii, ar fi bine sa afli mai concret si ce simte celalalt pentru tine, ca nu cumva sa fie doar o iubire unilaterala… sau iluzorie… sau imposibila… Poate fi ceva reciproc, dar tot s-ar cere o discutie lamuritoare intre voi, o declaratie, o marturisire, o intalnire in doi ochi in ochi, fata-n fata, ca sa descoperiti ce e in inima voastra. Poate iesi de aici o poveste de dragoste asa, ca-n basme, dar inainte de a te lasa coplesit de tandrete si visare, cunoaste-l mai bine pe care te-a cucerit.

Horoscop 20 august 2015 – Taur

Cat de multa bunatate poti avea, oare? Unii chiar vor fi tentati sa iti incerce limitele suportabilitatii si te vor ataca, te vor critica, te vor judeca intruna pana cand oricine altcineva ar fi clacat si ar fi rabufnit, dar nu si tu. Reusesti sa-ti pastrezi calmul si iubirea fata de oricine, stiind ca intotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai usor orice situatie neplacuta. Nu pui la inima, ci dimpotriva, esti atat de deschis si de generos in gesturi calde, incat toti vor dezarma rusinati in fata ta. Duhul blandetii e cheia!

Citeşte şi Horoscop: Top cei mai lipsiţi de romantism parteneri în funcţie de zodie

Horoscop 20 august 2015 – Gemeni

Din trecut iti tragi energia pentru evenimentele actuale, pentru ca altadata ai facut fata cu brio unei provocari similare si ajunge doar sa repeti reteta succesului de odinioara ca sa ajungi din nou la aceleasi reusite. Mai sunt inca aspecte de demult pe care lumea nu le stie, deci trebuie sa faci un pas in fata si sa povestesti cu ce te lauzi. Nimeni nu va considera lauda de sine ca un defect, pentru ca tot ceea ce povestesti azi cu atata entuziasm face parte din trecutul tau si de unde sa afle lumea ce ai facut daca nu de la tine?

Horoscop 20 august 2015 – Rac

Nu le poti avea intotdeauna pe toate asa cum visezi, ci mai dai piept si cu realitati dureroase. Azi are loc un eveniment in care ti-ai pus mari sperante, inima ta batea mai tare numai cand te gandeai ce se va intampla, dar din pacate asteptarile tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct intr-o realitate care nu-ti convine. Nimeni nu este scutit de tristete, de dezamagiri si de suferinte, iar azi se pare ca tu esti cel care trebuie sa le treaca in revista si pe acestea.

Horoscop 20 august 2015 – Leu

Nu nimeresti in cel mai favorabil mediu, pentru ca te afli printre oameni negativisti, pesimisti, incarcati de probleme si griji, si te vor molipsi si pe tine. Daca ai putea tine departe asemenea tovarasi de discutie, ai fi mult mai castigat, dar nu prea reusesti, de parca acestia se tin scai de tine. Probabil tu le faci bine, gasesc in tine o sursa de energie pozitiva, dar nu-si dau seama ca sunt vampiri energetici si, in timp ce ei se incarca si se simt excelent, te impovareaza pe tine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plang intruna, pentru ca esti ca un burete care absoarbe emotiile lor negative!

Horoscop 20 august 2015 – Fecioara

Vestea care ajunge azi la tine te cam intristeaza, deoarece are la baza un neadevar. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tenta oficiala, si suferi alaturi de cel infrant de un verdict. Nu sta in puterea ta sa-l ajuti sa indrepte lucrurile, ci ajunge doar sa-i ridici moralul ca sa depaseasca socul initial. Uneori, justitia nu e chiar atat de justa cum ar trebui sa fie, ci se mai castiga victorii si pe suferinta altora, si e normal sa fii revoltat alaturi de cel care are astazi de pierdut din pricina altora nu la fel de corecti.

Citeste mai mult pe Revista Teo.