Horoscop 20 februarie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Află ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de 20 februarie.

19 feb. 2015, 13:33
Horoscop 20 februarie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 20 februarie 2015 – Berbec

Daca ai ocazia de a pune punct unei etape din viata ta cu gandul de a o lua de la capat in cu totul alta directie, profita de ea, pentru ca poate fi ca o renastere necesara! Chiar daca nu esti tu intotdeauna dispus sa schimbi macazul atat de drastic, de data aceasta poate fi un prilej excelent de a te reinventa, de a-ti rescrie destinul pe ani de zile inainte. Posibil ca la originea acestei mari schimbari sa nu se afle un motiv foarte fericit, ci sa fii cumva obligat de imprejurari sa schimbi sensul atat de categoric, dar efectele vor fi motiv de satisfactie pentru tine intr-o zi! Oricat de greu ti-ar fi, e bine sa mai dai din cand in cand cate un restart intregului sistem!

Citeşte şi Horoscop. Planeta Marte tranzitează zodia Berbec. Cum îţi afectează zodia

Horoscop 20 februarie 2015 – Taur

Ca sa scape de urmari, cineva arunca pe umerii tai toata vina cu privire la o situatie in care aproape ca nu ai nicio contributie. Nu te lasa dominat, pedepsit, invins pe nedrept, ci cauta sa-ti demonstrezi nevinovatia in situatia de fata, ca sa nu platesti tu oalele sparte de altii si care incearca astfel sa se descotoroseasca de propriile greseli. Oricat de greu ar fi sa dovedesti care e adevarul, merita sa lupti pentru asta! Te vei intalni pe parcurs cu mincinosi notorii, cu acuze nemeritate, cu masti false acoperind intentii negative, dar adevarul iese intotdeauna la iveala. Chiar nu meriti tu eventualele pedepse!

Horoscop 20 februarie 2015 – Gemeni

Esti nevoit sa te eliberezi de balastul de care nu mai ai nevoie, dar inainte de a te crampona de ceea ce duci in spate, gandeste-te cat de important mai este pentru tine. Posibil sa fie doar lucruri nesemnificative, amintiri care nu-si mai au rostul, obiecte de care nu te vei mai folosi niciodata, relatii care nu te mai ajuta la nimic, deci le poti arunca peste bord – metaforic vorbind – fara nici un fel de regrete ca sa te poti ridica mai usor. Debaraseaza-te, e momentul perfect sa renunti la ceea ce nu-ti mai trebuie, pentru ca sunt maruntisuri care nu mai au nimic de oferit in prezent. Rolul lor a trecut demult!

Citeşte şi Zile norocoase la bani şi în dragoste, în martie, în funcţie de zodie

Horoscop 20 februarie 2015 – Rac

Faci parte dintr-un grup mai extins de persoane cu care ai o comunicare foarte tonica si buna. Reusiti sa va stimulati reciproc intr-o directie comuna, va apreciati unii pe altii, va impingeti de la spate in cel mai sincer mod, iar aceasta comuniune de forte va duce mult mai repede la un scop comun de care toata lumea va beneficia. Daca reusiti sa va mentineti cu totii interesul la fel de viu, implicarea la fel de intensa, prietenia la fel de sincera, se poate lega de aici o colaborare de toata frumusetea, demna de lauda. Priveste-ti colaboratorii cu incredere deplina si implica-te la fel de intens in ceea ce aveti de facut laolalta.

Horoscop 20 februarie 2015 – Leu

Ai doua directii la fel de interesante la dispozitie si nu stii pe care s-o alegi, ambele ar avea efecte la fel de bune, tocmai de aici si marea ta dilema. Daca ai putea, ai merge o vreme pe amandoua simultan si, dupa ce se vor mai clarifica lucrurile, vei putea sa te decizi doar asupra uneia dintre ele. Daca poti, da, lucreaza pe doua fronturi, chiar daca nu esti la fel de eficient in doua roluri, dar chiar ti-e imposibil sa alegi acum care e mai buna. Va veni o zi cand una dintre ele isi va arata importanta crescuta si te vei dedica doar asupra ei, dar nu acum e momentul selectiei finale: mai cantareste!

Citeşte şi Horoscop: Află care este chakra ta dominantă, în funcţie de zodie

Horoscop 20 februarie 2015 – Fecioara

Preferi sa tii in tine ceea ce simti, ca nu cumva o eventuala marturisire sa spuna despre tine mai mult decat ai dori. Preferi sa taci, sa stai nevazut in banca ta, sa nu remarce nimeni ce se intampla cu tine. E dreptul tau la intimitate, fara doar si poate, dar nu uita ca tacerea poate fi, de multe ori, interpretata gresit. Cauta o forma sa-ti exprimi sentimentele bune sau rele, emotiile pozitive sau negative, placerile sau neplacerile, ca nu cumva frica de a le exprima in cuvinte sa treaca drept indiferenta. Tu simti multe, e o furtuna de sentimente in inima ta, dar nu stii cum sa le exprimi. Daca taci, ce va intelege cel de langa tine?

Horoscop 20 februarie 2015 – Balanta

Nu esti in cea mai buna forma pentru a tine piept discutiilor in contradictoriu, ci te pot epuiza si mai tare! Pleaca din mediile in care se ridica tonul, in care se vorbeste numai cu nervi si se agita spiritele, pentru ca nu sunt genul tau. Tu esti omul armoniei, al bunelor relatii, al diplomatiei si impaciuirii, si un astfel de loc nu te reprezinta. Daca nu poti scapa de asemenea anturaj recalcitrant, tu vei fi cel frant de oboseala la finalul zilei. Ei se vor elibera, isi vor spune pasul si se vor simti bine, pe cand tu preiei pe umerii tai toata energia lor negativa, Fugi din astfel de medii la primul semn ca vine furtuna!

Citeste mai mult in Revista TEO.