HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2017: Luna Nouă în Fecioară, ce zodii sunt avantajate, cine are de suferit

Luna Nouă în Fecioară se produce în data de 20 septembrie 2017 și este unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale acestei săptămâni.

RomaniaTV.net
19 sept. 2017, 10:58
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2017: Luna Nouă în Fecioară, ce zodii sunt avantajate, cine are de suferit

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2017: Luna Nouă în Fecioară ne ajută să luăm decizii privind locul de muncă, sănătatea și stilul de viață, dar și în ceea ce privește rutina zilnică. Acest eveniment astrologic vine cu implicații deosebite pentru zodii.

Sunt nativi cărora li se va schimba norocul, zodii pentru care evenimentul va aduce începuri noi și schimbări estențiale în viața de cuplu, dar și în viața de zi cu zi.

Luna nouă în Fecioară – Trei zodii vor fi avantajate de acest fenomen

Conform astrologului Oana Hanganu, pentru nativii Fecioară, acest eveniment astral poate însemna un nou început, o schimbare esențială în viață sau hotărârea de a face pașii concreți pentru îndeplinirea unui vis. Tot pe 20 septembrie 2o17, planeta Venus va intra în zodia lor, aducându-le nativilor noroc în iubire, succes în societate și creativitate. Putem spune că Fecioarele devin astfel vedetele săptămânii.

Se anunță vești foarte bune și pentru nativii Berbec. Pentru Berbeci, va începe o perioadă foarte bună în plan profesional. Vor fi apreciați, vor fi ajutați de colegi, vor avea succes la interviuri de angajare și s-ar putea chiar să se îndrăgostească de un coleg.

Citeşte mai multe pe huff.ro