Horoscop 2014: Ce îţi e scris în stele pentru zodia ta anul viitor

Horoscop 2014: Descoperă ce scrie în stele pentru tine în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta.

30 dec. 2013, 23:14
Horoscop 2014: Ce îţi e scris în stele pentru zodia ta anul viitor

Horoscop 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Va fi un an complex în care vei avea parte şi de bune, şi de rele. Cea mai grea perioadă va fi în prima parte a lui 2014, când te vei lovi de piedici în plan profesional, conflicte în dragoste şi o sănătate cam şubredă. După aceste luni, totul începe să se aşeze şi vei găsi liniştea mult dorită.

Horoscop 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Va fi un an bun în plan sentimental şi în afaceri, şi un an mai puţin bun când vine vorba de sănătate. Dacă vrei să păstrezi un echilibru între toate sectoarele vieţii tale, atunci trebuie să fii chibzuită şi să nu acţionezi impulsiv. O să trăieşti clipe minunate alături de familie şi de cei mai buni prieteni ai tăi.

Horoscop 2014: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Anul acesta se caracterizează prin echilibru, dar nu o să îl ai dacă nu te implici şi tu. Astrele te vor ajuta să ai rezultate maxime pe toate planurile, dar doar dacă iei decizii mature şi nu reacţionezi instinctiv.

Horoscop 2014: Rac (22 iunie – 21 iulie)

În acest an eşti mult mai vulnerabilă decât până acum, de aeea vei avea tendinţa de a întrece uneori limitele. Ai grijă să te opreşti atunci când trebuie, fără să fie nevoie să pierzi ceva pentru a-ţi da seama. Ocupă-te de prieteni, familie, iubit, colegi, şi nu îi îndepărta de tine.

Horoscop 2014: Leu (22 iulie – 22 august)

Anul acesta trebuie să ai grijă să nu te expui pericolelor, din toate punctele de vedere. Eşti predispusă să atragi răul de partea ta, şi dacă se va întâmpla ceva, va fi doar din imprudenţă. Fii cu ochii în patru şi renunţă la grabă.

Horoscop 2014: Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Acest an va fi unul bun din punct de vedere sentimental, totul datorându-se comunicării. Este foarte important să te înconjori de persoane care au aceleaşi ţeluri ca şi tine, acest lucru ducând la împliniri atât în plan personal, cât şi profesional. Ai grijă atunci când trebuie să iei decizii, şi analizează problemele în profunzimea lor.

Horoscop 2014: Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu va fi un an deloc uşor, pentru că Marte îşi bagă coadă şi te poate influenţa simţitor. Depinde doar de tine în ce direcţie se îndreaptă lucrurile. Poţi avea parte de neplăceri dacă nu eşti atentă, sau poţi avea reuşite pe toate planurile dacă eşti calculată.

Citeşte mai mult pe eva.ro