Horoscop 2014: Care sunt zonele erogene ale iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Horoscop 2014: Vrei sa ai o noapte plina de pasiune cu iubitul tau, dar inca nu ai descoperit ce il excita cel mai tare? Daca vrei sa-i arati ca-i stii fiecare particica si ca poti sa-i oferi cele mai intense placeri, trebuie sa stii cum sa te folosesti, in primul rand, de zonele lui erogene.

10 ian. 2014, 08:52
Horoscop 2014: Care sunt zonele erogene ale iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Horoscop 2014: Afla care sunt zonele erogene ale iubitului tau, in functie de zodia in care s-a nascut:

Horoscop 2014: Berbec

Se stie ca Berbecul este omul actiunii atunci cand vine vorba de sex, dar acest lucru nu inseamna ca se excita la orice atingere. Zonele lui erogene sunt fata si capul. Barbatul Berbec este foarte sensibil atunci cand ii atingi fruntea sau tamplele, adora sa te joci prin parul lui, asa ca in mod sigur il vei face sa innebuneasca de placere daca-i oferi un astfel de tratament inainte de a face sex, sau chiar in timpul partidei de sex.

Horoscop 2014: Taur

Taurul se excita foarte usor atunci cand il atingi in zona gatului. Indiferent ca il saruti, ca il musti sau ca respiri foarte aproape de gatul lui, lasandu-i impresia cat de mult il doresti, Taurul va innebuni dupa tine si in mod sigur ii vei trezi toate simturile.

Horoscop 2014: Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni se excita foarte repede in momentul in care ii atingi palmele, ii mangai bratele sau il saruti pe umeri. Pe scurt, adora sa fie rasfatat cu saruturi, prelungind astfel preludiul. Il vei simti cum tremura de placere in bratele tale.

Horoscop 2014: Rac

Barbatul nascut in zodia Rac, desi este mai pudic cand vine vorba de sex, se excita foarte tare atunci cand este atins in zona pieptului. Asadar, plimba-ti mainile senzual, pe pieptul lui, si nu uita sa-l rasfeti si cu saruturi lungi, pasionale, care sa exprime dorinta ta arzatoare de a-l avea.

Citeşte mai mult pe ele.ro