Horoscop 2014: Ce îşi doreşte de la tine în 2014, în funcţie de zodia lui

Horoscop 2014: Descoperă ce aşteptări are iubitul tău de la tine şi află ce îţi rezervă astrele în dragoste sau cum vor influenţa acestea persoana de lângă tine.

RomaniaTV.net
23 dec. 2013, 21:43
Horoscop 2014: Ce îşi doreşte de la tine în 2014, în funcţie de zodia lui

Horoscop 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din Berbec vrea să ţii pasul cu el. El se mişcă foarte repede în tot ceea ce face şi are pretenţia să faci şi tu acelaşi lucru. Dacă încerci să fii mereu înaintea lui şi să îl surprinzi, atunci îl cucereşti definitiv.

Horoscop 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din Taur se aşteaptă ca în noul an să îi faci toate poftele: gătit, alintat şi răsfăţat. Dacă vei face orice ca el să se simtă bine şi în mediul lui, atunci totul va fi minunat. Răsplata va fi pe măsură, şi voi amândoi veţi ieşi câştigaţi în egală măsură.

Horoscop 2014: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni vrea mai multă comunicare şi maturitate din partea ta. Are pretenţia să poată discuta cu tine atunci când are ceva de lămurit şi să îi dai explicaţiile pe care le merită. Nu vrea să se plictisească în compania ta, aşa că ai face bine să pregăteşti din timp subiectele de discuţie.

Horoscop 2014: Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru nativul din Rac, familia este foarte importantă, aşa că aşteaptă din partea ta mai multă afecţiune canalizată spre rudele lui. Vrea să trăiască în armonie şi să fie înconjurat de persoane care se plac unele pe celelalte.

Horoscop 2014: Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbatul din Leu se aşteaptă să îi dai mai multă atenţie în acest an şi îşi doreşte să audă mai multe laude din partea ta. Dacă ai grijă ca din când în când să îi gâdili orgoliul, atunci te va iubi garantat mult mai mult.

Horoscop 2014: Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din Fecioară adoră perfecţiunea, aşa că şi-ar dori să fii exact aşa cum visează. Chiar dacă acest lucru este imposibil, dacă vede că ai voinţă, va aprecia enorm. Faptul că vei fi mai hotărâtă, mai punctuală şi mai ordonată va fi apreciat de partenerul tău.

Citeşte mai mult pe eva.ro