HOROSCOP 2014: Ce ZODII vor fi VEDETELE ANULUI

HOROSCOP 2014. Anul 2014 va fi un an bun pentru majoritatea semnelor zodiacale! Astrologul Minerva a prezentat în exclusivitate la România TV horoscopul anului următor. Bani, copii şi succes la locul de muncă, asta spun astrele despre majoritatea zodiilor pentru 2014.

13 dec. 2013, 14:35
HOROSCOP 2014: Ce ZODII vor fi VEDETELE ANULUI

BERBEC. Pentru Berbec, anul 2014 va fi un an foarte dinamic, le va fi foarte bine şi la serviciu. Cei care nu au un loc de muncă îşi vor găsi unul.

TAUR. Taurii vor avea mai mulţi bani, însă nu atât cât şi-ar dori. Ei sunt cei care îşi doresc bani, avere. De asemenea, îşi vor găsi şi ei loc de muncă, vor ascede la locul de muncă sau vor ocupa o poziţie mai bună ca anul trecut.

GEMENI. Vedetele zodiacului vor fi Gemenii. Aceşti nativi care erau o mână spartă, pe care nu îi interesau banii, aceştia devin mult mai atenţi la bani. Creativitatea va fi pe primul loc.

RAC. Racul se va bucura de Jupiter, Planeta Nororcului în semnul lor. Mulţi se vor căsători, iar multe femei Rac vor rămâne însărcinate.

Citeşte şi HOROSCOP. Numere norocoase pentru Revelion şi Crăciun, în funcţie de luna naşterii

LEU. Leii vor intra în forţă în rampă, ei care au fost stresaţi pentru că toate aglomerările de planete au lovit în ei. În 2014 s-ar putea să auzim de nişte Lei foarte buni. Dacă se vor alia cu un Geamăn vor pune la cale proiecte din care vor ieşi bani frumoşi.

FECIOARĂ. Fecioarele care sunt analitice se vor bucura de promovare la locul de muncă exact ca şi Taurii. Cei care nu au loc de muncă s-ar putea să găsească un job.

BALANŢĂ. Marte va retrograda în Balanţă şi de regulă Balanţele fiind echilibrate nu au probleme de violenţă. Acum însă este vorba de o violenţă interioară a lor, iar mulţi îşi vor rezolva problemele care ţin de aspectul pecuniar.

SCORPION. Scorpionul este un alt semn zodiacal vedetă alături de Gemeni. Din punct de vedere profesional le merge bine. Cei care nu sunt căsătoriţi se vor căsători. Mulţi o vor lua de la capăt în 2014.

Citeşte şi HOROSCOP. Orele fixe din zi care îţi aduc NOROC, în funcţie de zodie

SĂGETĂTOR. Săgetătorii care nu sunt căsătoriţi sau sunt divorţaţi îşi vor găsi jumătatea. E semnul care suferă cel mai mult din dragoste.

CAPRICORN. Capricornii vor să se lămurească pe sine vizavi de ce le oferă viaţa.

VĂRSĂTOR. Vărsătorii vor fi şi ei nişte vedete alături de Gemeni. Ceea ce este important este reorientarea profesională. Vărsătorul este nativul cu cea mai mare putere de reacţie la evenimente.

PEŞTI. Şi pentru Peşti va fi un an neutru, în sensul că nu vor ieşi la rampă. Cei care îşi doresc un copil, în 2014 există posibilitatea să-l facă.

Citeşte şi HOROSCOP: Vezi ce îţi rezervă astrele în luna DECEMBRIE