Horoscop 2014: CEA MAI BUNĂ LUNĂ pentru zodia ta

Unghiurile pe care plantele si Soarele sau Luna le formeaza la un moment dat pe parcursul anului pot avea o influenta puternica pentru fiecare nativ. Vezi mai jos care este cea mai buna luna din 2014 pentru fiecare semn zodiacal.

13 nov. 2013, 21:46
Horoscop 2014: CEA MAI BUNĂ LUNĂ pentru zodia ta

Berbec

Luna favorabila: iunie

Relatiile de familie vor fi foarte stranse si vei primi un ajutor nesperat din partea unei rude. Daca nu ai inca o relatie, aceasta ar putea fi marea ta sansa pentru a-ti gasi sufletul pereche.

Taur

Luna favorabila: decembrie

Desi vei avea un an foarte bun, cel mai prielnic moment pentru tine vine la sfarsitul lui 2014. Vei gasi timp pentru introspectie si vei lua decizii majore care iti pot schimba cursul vietii pentru totdeauna.

CITEŞTE ŞI: Horoscop 2014. Ce-ţi rezervă astrele în DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE şi care sunt numerele norocoase

Gemeni

Luna favorabila: martie

Esti plin de entuziasm si ii vei molipsi pe toti cei din jurul tau. De asemenea, iti vei impune cu tarie punctele de vedere si ai multa putere de convingere.

Rac

Luna favorabila: septembrie

Este o luna incarcata cu energie pozitiva iar acest lucru se va reflecta direct in starea de spirit. Pe plan profesional este o perioada incarcata, iar programul tau va fi plin, in special in a doua jumatate a lui septembrie.

Leu

Luna favorabila: iulie

Inceputul lunii vine cu un aer dictatorial si reusesti sa iti impui parerea fara piedici, precum si sa manipulezi dupa placul inimii. Ai grija sa folosesti aceste doua calitati in scopuri benefice.

Fecioara

Luna favorabila: ianuarie

Daca esti deja intr-o relatie, ai mari sansa sa te casatoresti in acest an sau sa primesti cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Pentru cei singuri, urmeaza o perioada in care au sansa sa se indragosteasca.

Balanta

Luna favorabila: aprilie

Te asteapta o luna plina de dragoste, precum si de placeri senzuale. Esti mai inclinat catre romantism, dar si catre dorinta. Viata ta sexuala trece printr-o perioada foarte buna si trebuie sa profiti de aceste momente.

Scorpion

Luna favorabila: octombrie

Vei fi foarte energic, plin de buna dispozitie si te simti foarte creativ. De asemenea, esti manat de un spirit competitional care te va purta pe cele mai inalte culmi ale succesului.

Sagetator

Luna favorabila: august

Te vei simti plin de incredere in fortele tale si vei finaliza cele mai complicate planuri pe plan profesional. Acestea iti vor aduce o stabilitate financiara, care va dura cel putin pana la sfarsitul anului.

Capricorn

Luna favorabila: februarie

Este cea mai buna luna pentru zodia ta in ceea ce priveste investitiile financiare si gestionarea bugetului, in general. Vei trece printr-o perioada infloritoare din punct de vedere material.

Varsator

Luna favorabila: mai

Esti inclinat catre romantism mai mult decat in alta perioada. Viata de cuplu infloreste sau daca nu ti-ai gasit inca un partener pana in acest moment al anului, ai sanse mari sa iti gasesti dragostea in a doua jumatate a lunii.

Pesti

Luna favorabila: noiembrie

Pestii sunt oameni foarte sensibili, insa in aceasta perioada, delicatetea ta sufleteasca va functiona exclusiv in avantajul tau. Daca esti singur in noiembrie, ai sansa sa intalnesti o persoana speciala.