HOROSCOP 2014: Cum să te îmbogăţeşti în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2014: Află pe ce ar trebui să te axezi dacă vrei să câştigi mai mulţi bani şi ce funcţie ţi se potriveşte cel mai bine.

11 ian. 2014, 08:18
HOROSCOP 2014: Cum să te îmbogăţeşti în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2014: Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu te dai niciodată bătută, aşa că nu te vei lăsa până nu vei avea propria ta afacere. Cât de mică ar fi, un magazin alimentar, o firmă de organizare a evenimentelor speciale, poate fi un pas important în iniţierea ta ca om de afaceri. Trebuie să ai răbdare din punct de vedere financiar, nimeni nu scoate profit din prima.

HOROSCOP 2014: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vrei să fii specială şi să faci lucruri atipice, aşa că originalitatea te poate duce pe culmile succesului. Poţi încerca o carieră în modă, arhitectură sau orice are legătură cu arta. Poate fi la început o pasiune, dar după ce te faci cunoscută, brand-ul îţi va aduce mulţi bani în buzunare.

HOROSCOP 2014: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti miloasă şi foarte sensibilă, aşa că ai putea să te faci remarcată într-un domeniu în care poţi ajuta oamenii. Fie că vei fi psiholog, asistent social, doctor sau terapeut, succesul va fi garantat. Este foarte important să îi ajuţi pe ceilalţi în aceeaşi măsură în care te ajuţi pe tine. Vei fi răsplătită pe măsură.

HOROSCOP 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cu multă ambiţie şi perseverenţă, vei reuşi în cele din urmă să răzbeşti în viaţă. Trebuie să te axezi pe ceea ce îţi place, adică să comanzi oamenii. Odată ce ocupi această funcţie, fiind propriul tău şef, înseamnă că banii îţi vor umple buzunarele. Eşti un bun organizator şi gândeşti practic, aşa că vei reuşi să trasezi liniile corecte.

HOROSCOP 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai vrea să obţii bani rapid şi fără prea mult efort, dar acest lucru nu se întâmplă prea des. Trebuie să începi de jos întotdeauna şi să urci pe propriile tale forţe. Chiar dacă începi ca un simplu angajat într-o companie, cu multă ambiţie şi răbdare poţi ajunge să îi dirijezi pe toţi. Funcţia care îţi poate aduce banii doriţi este cea de manager.

HOROSCOP 2014: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te faci foarte uşor plăcută, aşa că poţi excela într-un domeniu în care lucrezi cu oamenii direct. Marketingul te poate scoate din sărăcie şi te poate duce pe culmile succesului. Alege orice domeniu în care îţi poţi pune în valoare calităţile tale oratorice şi spontaneitatea care te caracterizează.

Citeşte mai mult pe eva.ro