HOROSCOP 2014: Cum stai cu banii în ianuarie, în funcţie de zodia ta

Horoscop 2014: Astrele îţi arată care va fi situaţia ta financiară în perioada cadourilor. Descoperă ce te aşteaptă şi ce şanse ai să câştigi mai mult

28 dec. 2013, 21:29
HOROSCOP 2014: Cum stai cu banii în ianuarie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viaţa ta profesională îşi pune amprenta asupra finanţelor tale. Vor avea loc o serie de schimbări nu tocmai plăcute, aşa că fii pregătită pentru economii. Din cauza Sărbătorilor, bugetul tău a avut de suferit simţitor, aşa că de acum nu mai risca nimic.

HOROSCOP 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sărbătorile îşi spun cuvântul, mai ales când vine vorba de banii pe care îi mai ai. Nu sunt schimbări notabile, dar cheltuielile din această perioadă nu trec neobservate şi îţi va fi mai greu până la următorul salariu.

HOROSCOP 2014: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Şi pe plan profesional simţi nevoia de schimbare, dar cu cât vei îndrăzni mai mult, cu atât efectul noutăţii se va diminua. Chiar dacă iniţiezi un proiect din care poţi scoate mulţi bani, până la final vei renunţa la el. De aceea, situaţia ta financiară nici nu se va îmbunătăţi, dar nici strica.

HOROSCOP 2014: Rac (22 iunie – 21 iulie)

În această lună, orice ţi-ai propune vei reuşi să obţii. Ideile tale strălucite din mediul profesional vor fi apreciate şi recompensate corespunzător. Buzunarele tale goale se vor umple simţitor, aşa că fii curajoasă şi fă cât mai multe propuneri îndrăzneţe.

HOROSCOP 2014: Leu (22 iulie – 22 august)

În ianuarie, situaţia ta financiară nu se va schimba cu nimic faţă de lunile ce au trecut. Chiar dacă ai cheltuit de Sărbători mai mult decât de obicei, veniturile de care ai parte sunt mai mult decât suficiente. Încearcă să nu dai bani cu împrumut, pentru că rişti să nu îi mai recuperezi.

HOROSCOP 2014: Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Va fi o lună aglomerată pentru tine, dar vei reuşi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit cu brio. Datorită perseverenţei şi pasiunii cu care acţionezi, vei avea de câştigat sume frumeşele de bani. Aprecierile şi laudele vin neîncetat din partea colegilor şi a şefilor.

Citeşte mai mult pe eva.ro