Horoscop 2014: Cum stai cu sănătatea în noul an

Anul 2014 ne-a rezervat o mulțime de surprize, în special în ceea ce privește starea de sănătate. Așadar, începe noul an cu dreptul! Descoperă care sunt previziunile astrale, pentru că nimic să nu te ia prin surprindere.

25 dec. 2013, 14:16
Horoscop 2014: Cum stai cu sănătatea în noul an

Iata ce ti-au rezervat astrele in 2014:

Berbec

Pe parcursul anului 2014 nu vei avea mari probleme de sanatate. In general, vei avea foarte multa energie si vei fi dispusa sa incepi si un nou regim alimentar.

Practicarea unui nou sport te va ajuta sa fii in cea mai buna forma. In a doua jumatate a anului este posibil sa te confrunti cu cateva probleme dentare, este posibil sa necesite o vizita la cabinetul stomatologic. Mai degraba ti-ai face griji pentru sanatatea dintilor tai, decat pentru costurile pe care va fi necesar sa le suporti.

Taur

In general, anul 2014 va fi unul linistit pentru tine in ceea ce priveste starea de sanatate. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci „pe o ureche” si sa te neglijezi. Va fi necesar sa ai grija la alimentatie si sa incerci sa faci mai multa miscare.

Desi persoanele nascute in aceasta zodie nu au probleme cu greutatea, asta nu inseamna ca trebuie sa te bazezi pe acest principiu. Cateva probleme cu rinichii iti vor strica buna dispozitie in a doua jumatate a anului.

Citeşte restul zodiilor pe ele.ro