HOROSCOP 2014: Lunile benefice de anul viitor, potrivit zodicului chinezesc

HOROSCOP 2014: Anul Calului de Lemn se anunta benefic pentru cele mai multe dintre semnele zodiacale. Insa potrivit caracterului acestui animal patron al lui 2014, anul care urmeaza este plin de surprize pe toate planurile si sta, in general, sub dorinta de independenta.

20 dec. 2013, 12:01
HOROSCOP 2014: Lunile benefice de anul viitor, potrivit zodicului chinezesc

HOROSCOP 2014: Luna Dragonului – 21 martie – 19 aprilie

Este o luna care sta in primul rand sub semnul focului. Acest lucru inseamna ca este o perioada dinamica si plina de pasiune. Cei mai multi dintre noi se vor ocupa cu predilectie de viata sentimentala.

Combinatia dintre patronul de lemn al anului si Dragonul de foc desemneaza o luna foarte intensa, benefica in mod special pentru cei care, pana in acest moment, nu si-au gasit un partener. Acest lucru se poate schimba cel mai probabil in prima jumatate a lunii.

CITEŞTE ŞI: Horoscop: Ce te sperie cel mai tare, în funcţie de zodia ta, în 2014

HOROSCOP 2014: Luna Sarpelui – 20 aprilie – 20 mai

Sarpele este un semn destul de constant iar combinatia cu patronul anului 2014 arata un moment in care se vor consolida relatiile personale. Legaturile cu rudele se vor intari iar cuplurile stabile vor traversa o perioada foarte romantica.

 Pentru cei care si-au gasit un partener mai devreme in luna Dragonului, Sarpele ii va ajuta sa cimenteze lucrurile sau, in orice caz, sa ia o hotarare serioasa cu privire la actuala relatie amoroasa.

HOROSCOP 2014: Luna Calului – 21 mai – 21 iunie

Luna Calului din Anul Calului este o perioada foarte instabila si plina de evenimente neprevazute. De aceea, este nevoie de foarte multa diplomatie. Atentia cade in mod special asupra vietii profesionale, unde se anunta schimbari majore.

Multi dintre noi vor fi tentati sa isi schimbe locul de munca sub impulsul momentului insa nu va fi cea mai indicata varianta. Pentru o astfel de hotarare importanta este nevoie de o perioada mai lunga de gandire si trebuie sa cumpanim foarte bine intre avantajele si dezavantajele unei asemenea actiuni de amploare.

Prin urmare, in aceasta luna orice decizie trebuie sa fie rezultatul unui proces de gandire indelungat.

HOROSCOP 2014: Luna Oii – 22 iunie – 21 iulie

Luna Oii din 2014 este cel mai bun moment pentru adoptarea unor hotarari care ne pot schimba decisiv viata. In aceasta perioada suntem mai inclinati catre meditatie si vom judeca totul foarte obiectiv. Luna Oii favorizeaza in mod special nativii nascuti in anii Mistretului, Calului sau Iepurelui.

Acestia vor lua cele mai bune decizii, in special in ceea ce priveste viata profesionala, si se vor bucura de rezultatele lor pozitive pentru o perioada indelungata de timp.

HOROSCOP 2014: Luna Maimutei – 22 iulie – 21 august

Mijlocul verii este momentul marilor realizari din 2014, atat in ceea ce priveste cariera cat si viata personala. Este un moment foarte bun pentru o casatorie, in special pentru nativii in Sobolan, Dragon sau Caine.

Cei care se vor concentra mai mult asupra vietii profesionale, vor constata in aceasta luna ca eforturile lor din ultima perioada vor fi rasplatite cu o marire de salariu si chiar cu o promovare.

In luna Maimutei se vor vedea rezultatele muncii de pana acum si cei mai multi dintre noi vor beneficia de mai mult timp liber ca de obicei, pe care, cel mai probabil il vor petrece in compania familiei si a oamenilor dragi.

HOROSCOP 2014: Luna Cocosului – 22 august – 22 septembrie

Relatia dintre Cocos si Calul de Lemn este una echilibrata. Prin urmare, aceasta luna nu va fi la fel de intensa cele de la inceputul anului. Reflexele functioneaza mai lent si nu vom mai fi tentati sa actionam impulsiv.

Este o perioada de relaxare in care trebuie sa ne indreptam atentia in mod special catre relatiile de familie. In cercul oamenilor apropiati se pot ivi cateva conflicte minore care pot fi aplanate foarte usor, cu un strop de diplomatie.

Luna Cocosului aduce zile foarte bune pentru faurirea unor planuri realiste de viitor.

Citeste mai mult pe kudika.ro