HOROSCOP 2015: Află ce îţi rezervă astrele în carieră, în funcţie de zodie

HOROSCOP: 2015 aduce foarte multe schimbari in zona carierei, energiile acestui an ii poate ajuta pe foarte multi nativi sa-si indeplineasca dorinte mai vechi sau sa inceapa noi colaborari care le va aduce mai multi bani.

16 dec. 2014, 08:47
HOROSCOP 2015: Află ce îţi rezervă astrele în carieră, în funcţie de zodie

HOROSCOP 2015: Desi rezultatele nu vor putea fi vizibile in primele luni, pe parcursul anului se va observa o evolutie considerabila in cazul anumitor nativi.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in cariera, citeste horoscopul anului pentru 2015:

Berbec

Berbecii se vor bucura de un real succes profesional pe parcursul anului 2015. Trigonul Jupiter – Uranus le va fi favorabil in iulie si in prima parte a lunii august, dupa care le va veni in ajutor Jupiter, care va intra in casa muncii Berbecului. Acesti nativi vor avea foarte multa putere de munca, vor avea posibilitatea sa isi gaseasca un al doilea job si vor avea foarte multe oportunitati de realizare.

Taur
Cariera Taurilor poate suferi foarte multe schimbari pe parcursul anului 2015. Se recomanda mare atentie in luarea deciziilor, in special in perioadele 5 ianuarie – 13 martie, 1 mai – 8 iulie si 27 august – 2 noiembrie 2015. Totodata, Taurii pot relua proiecte mai vechi sau pot pune bazele unor colaborari de scurta durata, dar de succes.

Citeşte mai multe pe ele.ro