Horoscop 2015: Află ce îţi rezervă astrele în noul an

După un 2014 plin de greutăţi, în care foarte mulţi nativi s-au zbătut să obţină anumite lucruri şi s-au confruntat cu diverse probleme, urmează un an dinamic, plin de aventură, în care se vor putea reconfigura strategiile.

09 dec. 2014, 09:05
Horoscop 2015: Află ce îţi rezervă astrele în noul an

Anul 2015 aduce foarte multe schimbari la toate nivelele, iar cei mai multi nativi isi vor putea indeplini dorinte mai vechi sau isi vor reface viata sentimentala.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in noul an, citeste horoscopul pentru 2015:

HOROSCOP 2015 Berbec

2015 promite foarte multe satisfactii pentru cei nascuti in zodiac Berbec, este un an in care majoritatea schimbarilor vor aparea pana in luna august, dar nu vor fi excluse nici dupa aceasta perioada. Viata sociala va fi intensa, de vina fiind retrogradarile planetei Mercur. Tot Mercur va insista asupra unor domenii si ii va forta pe anumiti nativi sa ia cateva decizii radicale. Deciziile cele mai bune vor fi luate chiar la inceputul anului.

Citeşte şi Horoscopul pentru 2015 realizat de Mariana Cojocaru: Munca şi sănătatea sunt extrem de importante

HOROSCOP 2015 Taur

2015 se arata promitator pentru nativii zodiei Taur, in ceea ce priveste toate aspectele vietii. Prima parte a anului va avantaja in mod deosebit casa si familia acestora, foarte multi vor avea posibilitatea sa se mute intr-o locuinta mai mare sau sa o renoveze pe cea existenta. Totodata, sunt preconizate investitii de orice fel, motiv pentru care Taurii trebuie sa fie si prudenti in acelasi timp, iar deciziile nu trebuie luate la moment.

Citeşte continuarea horoscopului pentru 2015 pe Ele.ro.