Horoscop 2015: Care este luna care te avantajează, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi rezervă astrele în anul care urmează.

08 nov. 2014, 12:25
Horoscop 2015: Care este luna care te avantajează, în funcţie de zodia ta

Horoscop 2015 Berbec – Luna iulie

Planeta norocului se va afla in iulie in Leu si in Casa a V-a a Berbecilor. Planurile vietii guverante de aceasta casa sunt relatiile sentimentale, iubirea, imaginatia, legatura cu figura paterna din familie, norocul, luxul, distractia si bunastarea materiala, scrie Kudika.ro.

In luna iulie, lucrurile vor lua o intorsatura excelenta pentru nativii nascuti in aceasta zodie. Sunt mult mai atasati de familie si vor redescoperi romantismul alaturi de partenerul de cuplu. Este momentul perfect pentru a pune pe picioare o poveste de dragoste care parea ajunsa la final. In acelasi timp, pentru Berbecii singuri este un prilej minunat pentru a-si intalni sufletul pereche, sau in cel mai rau caz, pentru a incepe o relatie amoroasa din care vor avea enorm de invatat.

Horoscopul extremelor: Zodiile, la bine şi la rău

Horoscop 2015 Taur – Luna august

In cazul Taurilor, Jupiter va petrece destul timp in Casa a IV-a. Aceasta este responsabila de camin, viata conjugala, mosteniri, spatiul intim al fiecaruia dintre noi. In acelasi timp, este si casa copilariei.

De aceea, nativii acestei zodii isi pot mari familia cu inca un membru in luna august. Cel mai probabil va fi vorba intr-adevar de un nou-nascut insa in egala masura, poate fi un membru prin alianta pe care il vor imbratisa imediat. Pentru ca Jupiter se va afla aici, cel mai bun aspect al vietii lor va fi viata de familie sau viata de cuplu.

Horoscop 2015 Gemeni – Luna ianuarie

Din fericire pentru ei, prima luna a anului este doar inceputul pentru ca, cel putin in primele 6 luni din 2015, ei sunt printre rasfatatii astrelor, in special ai lui Jupiter. Acesta se va afla in cazul lor in Casa a III-a. Aceasta este casa mintii, a comunicarii, a studiilor si a educatiei.

Horoscop: Adevărul crud despre fiecare zodie

Pentru Gemeni, ianuarie este luna ideala pentru a scapa de examene dificile sau pentru a studia intens. Daca vor face acest lucru, eforturile lor vor fi rasplatite rapid. Vor constata o deschidere a mintii lor, nu doar in ceea ce priveste capacitatile de invatare ci a modului in care gandesc.

Continuarea horoscopului 2015 pe Kudika.ro.