Horoscop 2015. Cum stai cu banii anul viitor, în funcţie de zodia ta

Horoscop 2015: Astrele îţi arată care va fi situaţia ta financiară în anul care urmează. Descoperă ce te aşteaptă şi ce şanse ai să câştigi mai mult!

24 dec. 2014, 10:33
Horoscop 2015. Cum stai cu banii anul viitor, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP CAPRICORN

Dacă reuşeşti să fii mai calculată, anul acesta îţi poate promite multe.

Dacă ai o afacere, aceasta se poate dezvolta, iar dacă eşti un simplu angajat, ideile tale vor fi luate în seamă şi te vor face remarcată. Şi cu banii o vei duce bine, însă atunci când îi câştigi, ai face bine să îi pui deoparte pentru vremuri mai puţin bune. Nu vei fi ferită de ele!

VĂRSĂTOR

Dacă decizi să îţi pui ideile în practică, anul acesta va veni cu multe surprize plăcute pentru tine.

Este foarte important să analizezi bine cu cine faci afaceri şi când trebuie să accepţi unele oferte. Banii vor apărea numaidecât dacă asculţi de sfatul celor cu mai multă experienţă din jurul tău. 

PEŞTI

Datorită energiei şi motivaţiei cu care începi anul, situaţia ta financiară se va îmbunătăţi simţitor în această perioadă.

Nu pierde ocaziile pe care ţi le oferă viaţa, aşadar trebuie să fii cu ochii în patru. Şi munca în echipă se va dovedi că este mai avantajoasă decât să munceşti de una singură!

BERBEC

Dacă anul 2014 a avut multe lipsuri pe plan financiar, anul care urmează vine cu o îmbunătăţire a traiului tău.

Chiar şi munca se va mai relaxa puţin, şi dacă vei face lucrurile cu mai multă plăcere, atunci cu siguranţă se va vedea şi vei fi răsplătită pe măsură. Primeşti sprijin din partea celor dragi, fără să ai nevoie sau fără să îl ceri.

Citeşte mai mult pe eva.ro