HOROSCOP 2015: De ce iubim zodia Fecioarei

Fie ei bărbaţi sau femei, nativii zodiei Fecioară sunt loiali, capabili, economi şi conştiincioşi. Dintre farmecele lor, primul în capul listei este inteligenţa.

RomaniaTV.net
08 dec. 2014, 10:46
HOROSCOP 2015: De ce iubim zodia Fecioarei

Mercur îi înzestrează cu o minte analitică şi bine structurată. Dacă adăugăm la asta faptul că au fost silitori la scoală, rezultatul e impresionant. Şi chiar dacă, printr-o întâmplare, nu le-a plăcut şcoala, tot deţin o isteţime ieşită din comun.

Fecioarele au simţ practic. Meşteresc, repară, se pricep la mecanisme şi maşinării, ştiu să schimbe o priză sau să construiască un device util. După care nu aruncă nici un capăt de liţă, fiindcă nu se ştie când le mai trebuie.

Au un cult al curăţeniei şi purităţii. Se poate spune că Fecioarele au inventat igiena, fie că e vorba de cea personală – se spală de 20 de ori pe mâni şi de 5 ori complet, tot corpul, pe zi… Sau de cea alimentară – nu vor consuma hrană grea sau impură, fiindcă au un intestin sensibil.

Sunt foarte organizate, mai ales în domeniul lor maxim de interes. Asta nu înseamnă că n-ai să întâlneşti Fecioare dezordonate. Dar oricât de vraişte ar putea să le fie camera, oricare dintre lucruri miroase a balsam de rufe sau detergent.

Igiena, adăugată la inteligenţă, devotament şi simţul datoriei, face din ei nişte medici foarte pricepuţi. Indiferent de domeniul ei profesional, Fecioara se pricepe la remedii, reţete sau medicamente, şi se dedică cu plăcere îngrijirii celor bolnavi.

Citeşte mai mult pe unica.ro