Horoscop 2015 de SFÂRŞIT DE AN. Ce îţi rezervă lunile octombrie, noiembrie şi decembrie

Horoscop 2015 – ultimele trei luni – vezi ce ti-au pregatit astrele pentru sfarsitul acestui an.

RomaniaTV.net
28 sept. 2015, 12:37
Horoscop 2015 de SFÂRŞIT DE AN. Ce îţi rezervă lunile octombrie, noiembrie şi decembrie

Iata ce iti rezerva destinul pentru finalul acestui an si cum sa te pregatesti pentru 2016.

HOROSCOP 2015: OCTOMBRIE

In octombrie, astrele tin cu Racii, Sagetatorii si Pestii. Aceste zodii sunt favorizate de astre si au o luna linistita si noroscoasa. Cel mai rau stau Balantele si Leii!

Vezi ce iti prevad astrele in luna octombrie 2015.

BERBEC

Vei avea o perioada buna din punct de vedere financiar, asa ca vei putea face cateva achizitii. Daca alegi sa investesti banii in ceva de durata, vei face un pas important pentru viitorul tau!

Citeşte şi HOROSCOP: Cum îşi minte un bărbat iubita în funcţie de zodie

TAUR

Pentru tine octombrie este un punct de cotitura pentru relatia de cuplu. Poti sa ai o supriza placuta, precum vestea unei sarcini sau o cerere in casatorie. De asemenea, e o perioada prielinica pentru investitii mari – o casa sau o masina!

GEMENI

Iti place atat de mult sa iti ajuti rudele si apropiatii, incat o problema de familie aproape ca te bucura. Reusesti sa legi niste legaturi rupte de mult datorita generozitatii tale!

RAC

Luna octombrie vine plina de noroc pentru tine! In sfarsit, vei gasi o persoana care sa te inteleaga si sa iti fie aproape. In plus, pe plan profesional, se vor ivi o multime de oportunitati!

Citeşte şi HOROSCOP: Află defectele fiecărei zodii în parte

LEU

Atentie la cheltuieli! Daca ramai fara bani acum, ce te faci de sarbatori? Mai bine plateste o excursie pentru Craciun sau Revelion, caci astrele te ajuta sa calatoresti cu bine!

Citeste mai mult pe Revista Teo.