Horoscop 2015: Cum stai cu sănătatea în funcţie de zodie

Horoscop pentru următorul an îţi poate arăta pe ce elemente trebuie să te concentrezi şi ce porţi ţi se pot deschide. Află cum stai cu sănătate în 2015 pentru a ştii cum să previi.

04 iul. 2014, 12:37
Horoscop 2015: Cum stai cu sănătatea în funcţie de zodie

Horoscop Berbec

Anul 2015 este un an al evolutiei si al schimbarilor pentru nativii Berbec. De fapt, cum ar putea exista progres fara schimbari?

In primul trimestru al anului apar solicitari in special in plan intelectual: veti fi tentati sa va inscrieti la cursuri, sa faceti unele specializari, poate sa cititi mai mult sau chiar sa va documentati si in alte domenii decat ati facut-o pana acum, scrie Kudika.ro. O intiativa extraordinara am putea spune. Aveti curaj si putere de munca, iar pentru cei care planuiesc sa plece in strainatate, astrele ii sustin. Trebuie sa constientizati insa ca acest trimestru este dedicat muncii, astfel ca va fi destul de solicitant. Atentie la sistemul imunitar, care va avea cateva caderi, mai ales in luna ianuarie si februarie. Bine ar fi sa aveti o dieta sanatoasa si sa incercati sa respectati orele de somn, chiar daca aveti planuri mari.

Citeşte şi Horoscop 2015: Care vor fi priorităţile din următorul an ale fiecărei zodii

Horoscop Taur

Anul 2015 nu aduce mari informatii cu privire la sanatatea fizica a Taurilor, insa aduce situatii de criza si schimbari majore in ceea ce priveste planul psihic.

Este un an de reorganizare, de refacere a propriului sistem de valori, de descoperire a unor abilitati si performante inca neexplorate, dar si de lovirea cu propriile orgolii si slabiciuni. Este un an care va redefineste fata de voi, un an cu adevaruri frumoase, dar si crude.

Citeşte şi HOROSCOP bărbaţilor pe care îl citesc femeile: Minciunile lor în funcţie de zodie

Horoscop Gemeni

Nici nativii Gemeni nu vor fi scutiti in anul 2015 de schimbari, iar acestea apar atat in planul relatiilor, cat si al sanatatii.

Vor fi schimbari in stitlul de viata, dar nu acesta este trendul principal al anului 2015, ci mai degraba felul in care nativii vad viata si toate aspectele acesteia. Prin urmare, in 2015 nativii Gemeni isi schimba mai degraba modul in care privesc sanatatea, ce considera acum ca aceasta reprezinta, construind o parere mult schimbata fata de anii precedenti.

Continuarea horoscopului pe Kudika.ro.