Horoscop 2016. Cum stai cu banii anul viitor. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Nativa din Capricorn are toate şansele ca în această perioadă să primească o moştenire, iar stilul său de viaţă se va schimba radical.

27 dec. 2015, 20:31
Horoscop 2016. Cum stai cu banii anul viitor. Află ce ţi-au pregătit astrele!

CAPRICORN

Anul acesta ai şansa de a primi o moştenire, iar stilul tău de viaţă se va schimba radical. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îi tratezi de sus pe cei din jurul tău doar pentru că ai avut această şansă. Este foarte important să ajuţi şi tu la rândul tău pe cei care au nevoie, prin împrumuturi sau chiar fără să mai aştepţi nimic la schimb. Va fi un an perfect pentru tine, însă trebuie să ai grijă să nu fi luată de val!

VĂRSĂTOR

Trebuie să îţi gestionezi atent veniturile din acest an şi să încerci să acoperi tot fără să fii nevoită să te împrumuţi. Dacă îţi urmezi visul şi nu te abaţi de la munca ta, atunci cu siguranţă vei fi răsplătită şi vei fi mulţumită cu ceea ce ai. Cu cât eşti mai discretă, cu atât ai şansa de a primi o ofertă avantajoasă. Nu sunt excluse nici călătoriile în interes de serviciu, acestea te vor ajuta să cunoşti oameni cu un puternic impact asupra viitorului tău profesional.

PEŞTI

Anul acesta va fi unul norocos pentru tine, însă trebuie să fii cu ochii în patru. Nu rata oportunităţile care îţi apar în cale şi nu te lăsa afectată de problemele exterioare pe care le ai. Ai grijă să te faci plăcută, mai mulţi prieteni îţi pot deschide uşi la care nici nu sperai anul trecut. Unele planuri mai vechi pot prinde acum contur cu ajutorul unor persoane influente din sfera ta profesională. 

BERBEC

Anul 2016 vine cu provocări pentru tine, iar banii pot fi mai mulţi dacă ştii cu cine să faci afaceri. Nu aştepta să îţi pice totul de-a gata, aşa că fă eforturi pentru a munci cu mai mult spor. Trebuie să faci ceea ce îţi place şi atunci rezultatele vor fi spectaculoase. Favorabilă este munca în grup pentru că succesul poate veni mai rapid. Chiar dacă spre sfârşitul acestui an vei fi extenuată, nu vei regreta timpul investit. Este o perioadă bună şi pentru investiţii, însă trebuie să ai ceva pus deoparte.

Citeşte mai mult pe eva.ro