Horoscop 2017 BANI. Fecioarele se îmbogăţesc, Leii trebuie să evite să negocieze contracte sau măriri de salariu

Horoscop 2017 bani. Ziua de 1 ianuarie este o zi in care fiecare persoana isi face planuri pentru anul care incepe. Unii isi doresc sa isi cunoasca sufletul pereche, altii isi doresc in secret sa aiba mai mult noroc la bani.

14 dec. 2016, 17:04
Horoscop 2017 BANI. Fecioarele se îmbogăţesc, Leii trebuie să evite să negocieze contracte sau măriri de salariu

Berbecii lucreaza cel mai bine in 2017 in echipa, asa ca parteneriatele le vor aduce castiguri insemnate. Sa aiba grija cu cine colaboreaza, iar anul poate fi unul cu adevarat fructuos. Sa evite deciziile bruste si impulsive, pentru a evita un faliment.

Taurii sunt incurajati sa isi faca propria afacere. Saturn tranziteaza casa a VIII-a a Taurului, astfel ca se ivesc imprumuturi, mosteniri si sponsorizari. In anul 2017, Taurii au ocazia sa isi clarifice problemele financiare si sa castige sume importante de bani.
Daca au datorii, cu niste alegeri inspirate, acestia vor reusi sa le plateasca la timp si sa se linisteasca.

Gemenii trebuie sa aiba multa grija atunci cand vine vorba despre speculatiile financiare. Daca vor sa isi dezvolte propria afacere, Gemenii trebuie sa aiba grija cat de mult investesc. Sa nu intreaca masura si sa nu se imprumute la ceilalti.

In mai, septembrie si octombrie, sunt luni favorabile pentru a negocia si pentru a face tranzactii.

Rac. Banii vin mai greu pentru Raci, asa ca trebuie sa aiba grij la fiecare cheltuiala. nu trebuie sa faca deloc excese, pentru ca vor fi luni in care nu vor reusi sa acopere cheltuielile. O idee buna se poate transforma intr-o afacere de succes, dar doar daca gasesti partenerii potriviti.

Leii – Mercur, stapanul casei banilor, se afla in mers retrograd in 2017 pntru lei. Acestia trebuie sa evite sa negocieze contracte, mariri de salariu. Trebuie sa aiba mereu grija, caci orice cuvant nepotrivit le poate aduce concedierea si astfel nevoia de a cauta un alt loc de munca.

Citeşte continuarea pe teotrandafir.ro.