Horoscop 2017: Cum vei evolua în carieră anul viitor, în funcţie de zodie

Descoperă cum vei evolua în carieră în 2017 şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa profesională!

RomaniaTV.net
15 nov. 2016, 09:07
Horoscop 2017: Cum vei evolua în carieră anul viitor, în funcţie de zodie

Scorpion

Vei munci mult anul acesta şi de multe ori vei avea senzaţia că o faci degeaba. Chiar dacă nu vei avea parte de o avansare, răsplata va veni cu sume de bani care te vor surprinde extrem de plăcut.

Tot chinul prin care vei trece pe parcursul lui 2017 se va sfârşi cu linişte şi satisfacţii majore. Aprecierea pe care o vei vedea la cei din jurul tău te va ambiţiona şi mai tare, însă vei avea nevoie totuşi de o pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile!

Citeşte şi  HOROSCOP 2017: Zodiile care îşi întâlnesc marea dragoste anul viitor

Săgetător

Chiar dacă în majoritatea timpul vei munci mult, vor exista şi situaţii în care te vei folila. Din păcate pentru tine, exact atunci vei fi atrage atenţia superiorilor tăi şi vei fi nevoită să suporţi umilinţele.

Nu este o tragedie, ci există chiar şi o parte bune în această situaţie care te face să te mobilizezi. Realizările tale profesionale se datorează în primul rând ţie, dar şi a celor din jur care nu te lasă să stai o clipă!

Capricorn

Anul acesta se învârte în jurul negocierilor şi al afacerilor. Este foarte important să mişti lucrurile din loc, dar să abandonezi acele proiecte care nu se îndreaptă către direcţia cea bună.

Este favorabilă munca în echipă şi comunicarea cât mai deschisă cu colegii sau superiorii tăi. Ţinteşte sus pe plan profesional şi vei fi surprinsă!

Vărsător

Anul acesta există riscul unei dispute cu un partener de afaceri sau cu un coleg de serviciu. Ce-i drept, unde sunt mai multe persoane nu are cum să nu iasă scântei mai ales când la mijloc sunt banii.

Tratează cu maximă seriozitate aceste incidente şi încearcă în 2017 să lucrezi mai mult de una singură. La finele anului şansa de a avansa în carieră este foarte mare, trebuie doar să prinzi oportunităţile care ţi se oferă din zbor.

Citeşte mai mult pe eva.ro