Horoscop 2017: Previziunile astrologice generale pentru Vărsători

Citeşte predicţiile astrale ale anului 2017 şi află ce îţi prezic astrele.

RomaniaTV.net
22 oct. 2016, 09:40
Horoscop 2017: Previziunile astrologice generale pentru Vărsători

Anul 2017 aduce Vărsătorilor agitație și stres, oportunități de deplasare, de aprofundare a studiilor și cunoștințelor, dar și posibilitatea de a experimenta lucruri cu totul noi și provocatoare.

Axa cunoașterii Vărsătorului (casele a III-a și a IX-a) este energizată în 2017 de opoziția Jupiter-Uranus, care se face mai puternic simțită la începutul lui martie și sfârșitul lui septembrie. Uranus este guvernatorul Vărsătorului, iar prezența sa în casa comunicării și a învățării Vărsătorului încă din 2011 (până în 2018) ar trebui să te conducă spre o schimbare a tiparelor de gândire, spre o schimbare a percepției asupra lumii, spre o lărgire a perspectivei și o revizuire a concepțiilor despre lume și viață în general.

De asemenea, în 2017 ar fi indicat să manifești mai multă receptivitate față de opiniile celorlalți, să nu te încăpățânezi să faci numai ca tine.

Prezența lui Jupiter în casa a IX-a a Vărsătorului indică o perioadă cu posibilități de dezvoltare intelectuală, o perioadă bună pentru desăvârșirea studiilor, pentru a-ți realiza și publica lucrarea de masterat ori de doctorat sau orice tip de scriere pe care îți tot planifici să o scoți pe piață.

Citeşte şi  HOROSCOP 2017. Patru zodii îşi întâlnesc MAREA IUBIRE

Aspectele tensionate pe care Jupiter le formează cu Uranus și Pluton în 2017 sunt însă indicatori că reușita Vărsătorilor depinde în mare măsură de reformularea proiectelor pe termen lung (mai ales în perioada 6 februarie – 9 iunie), dar și a filosofiei de viață, care își lasă puternic amprenta asupra modului cum sunt gestionate aceste proiecte.

De asemenea, în 2017 ai putea lua în considerare schimbarea specializării profesionale, a facultății pe care o urmezi, a unor planuri de călătorie. În funcție de toate acestea, începând cu luna octombrie 2017 poți avea rezultate spectaculoase în plan profesional sau poți obține o diplomă, un premiu ori recunoașterea publică a performanțelor tale.

De remarcat în 2017 ar mai fi eclipsele de Lună și de Soare care au loc pe axa relațională a Vărsătorului (casele I și a VII-a), dar și o eclipsă de Soare în casa banilor și a valorii personale a Vărsătorului. Astfel, am putea vorbi despre o repoziționare în cadrul parteneriatelor, dar și de o reconsiderare a îndatoririlor fiecăruia în viața de cuplu.

Și în ceea ce privește spațiul de locuit/familia ai de revizuit și de reconsiderat atitudini, proiecte, investiții, relații, fiindcă Venus, stăpâna casei a IV-a a Vărsătorului, retrogradează în intervalul 4 martie – 15 aprilie 2017. În această perioadă nu sunt recomandate tranzacțiile imobiliare, negocierile legate de proprietăți și nici investițiile în remodelarea sau reutilarea spațiului de locuit ori a biroului.

Trebuie ținut cont că, pentru Vărsători, Venus guvernează și casa a noua, a călătoriilor lungi, a străinătății și a studiilor superioare. De aceea, în martie și în prima jumătate a lunii aprilie 2017 se recomandă o prudență deosebită sau chiar amânarea drumurilor pe distanțe mari sau în afara țării, atenție sporită dacă ai de dat examene sau dacă trebuie să-ți arăți valoarea demonstrându-ți cunoștințele acumulate în anumite domenii.

Sursa: eastrolog.ro