HOROSCOP 2018: Condamnaţi la despărţire. 3 zodii care au de luat o decizie grea anul viitor

Viata nu aduce intotdeauna numai surprize placute, ci vine si cu doza sa de amar. Trei dintre zodii vor trai pe pielea lor nefericirea in 2018. Si vorbim despre necazuri in dragoste, care duc la rupturi definitive.

21 nov. 2017, 06:50
HOROSCOP 2018: Condamnaţi la despărţire. 3 zodii care au de luat o decizie grea anul viitor

Berbec

Incepi anul perfect, ai impresia ca traiesti in armonie cu partenerul, dar ceva se strica in relatie in primavara lui 2018, iar lucrurile evolueaza rapid spre o despartire definitiva. O veti lua pe drumuri diferite, iar despartirea va fi una decenta, fara scandaluri si fara razbunari. Practic, ati inteles ca nu aveti chiar atat de multe lucruri in comun precum ati crezut initial. Odata disparut entuziasmul de inceput, vedeti lucrurile cu alti ochi.

Scorpion

Din relatia ta actuala lipseste comunicarea, motiv pentru care te confrunti adesea cu partenerul de viata, iar disputele dintre voi ies cu scantei. Realizezi si tu ca o astfel de relatia nu poate continua, motiv pentru care inca din primele zile ale lui 2018 decizi sa transezi cat mai rapid situatia. Vei realiza ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt, dar vei cauta nod in papura pentru a transfera tot esecul pe seama partenerului.

Pesti

Partenerul de viata nu mai suporta sensibilitatile tale si chiar daca stie ca vei suferi mult, va face primii pasi spre o despartire pe la mijlocul verii viitoare. Realizezi si tu ca nu mai primesti aceeasi doza de atentie ca pana acum. Nu ti-e usor sa accepti ceea ce ti se intampla, motiv pentru care te vei refugia in munca. Esti convinsa ca macar ceea ce faci cu mana ta nu are nicio sansa sa te dezamageasca.