HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu. Ce prevăd astrele fiecărei zodii în noul an VIDEO

Publicat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 14:07 // Actualizat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 14:09 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a realizat, pentru România TV, horoscopul anului 2018 pentru fiecare zodie.

HOROSCOP Berbec 2018. Sunt tensiuni, dar acest tip de tensiuni sunt scântei pentru Berbeci. Cel puţin planetele din Capricorn sunt în zona de carieră, putere. An financiar bun. Se exprimă bine şi e posibil să fie un an de declin în care vor să facă o schimbare.

HOROSCOP Taur 2018. Fac parte din zodiile de pământ bine spectate. Saturn îi potenţează, deja fac planuri de viitor, termină griji şi datorii, pot găsi partenerul de viaţă. E un an care termină cu trecutul şi se schimbă.

HOROSCOP Gemeni 2018. Gemenii au un an profesional foarte bun, trebuie să se pregătească de schimbări majore. Nu au un an comod. Sunt situaţii care nu mai rezonează cu ei. Să nu stea pe gânduri. E un an bun pentru călătorii.

HOROSCOP Rac 2018. Racii scapă de griji profesionale, se liniştesc, scapă de probleme medicale. Au un an complicat în zona conjugală şi partea financiară. Nu e an de investiţie, ci an de grijă financiară.

HOROSCOP Leu 2018. E anul leilor. Destinul e pe zodia lor, dar evident trebuie să vâneze oportunităţile. An bun, sentimental. Din toamnă pot să realizeze lucruri legate de patrimoniu. Se pot muta, investi.

HOROSCOP Fecioară 2018. Fecioarele trebuie să aibă grijă de sănătate, dar au un an bun de studiu. Ar putea studia, plecând de la probleme personale. Trec în altă fază, în sentimente, se maturizează.

HOROSCOP Balanţă 2018. Balanţele au un an financiar bun şi asta atrage schimbări. Ar trebui să facă nişte decizii. Trebuie să vorbească de situaţia lor pentru că pot apărea oameni care să-i ajute. An sentimental agitat.

HOROSCOP Scorpion 2018. Scorpionul e bine în mare parte. E anul lui, are destinul pe carieră, sunt lucruri care-l pot trage în jos. Un an greu de menţinut într-o anumită poziţie.

HOROSCOP Săgetător 2018. Săgetătorul are nevoie de linişte, vindecare, e un an de resetare pentru că anul începe din 8 noiembrie, poate să călătorească. Destinul e în Leu. Atenţie la partea financiară, nu e un an de expansiune. Trebuie să devină cumpătaţi.

HOROSCOP Capricorn 2018. Capricornul e zodia care va suporta tranzitul de planete grele. 2 ani jumătate de lecţii interesante. Se liniştesc, aduc la suprafaţă probleme necunoscute. Au lucrurile pe masă şi trec la fapte. Au un an greu, dar au protecţie.

HOROSCOP Vărsător 2018. Vărsătorii au un an agitat în relaţii, sunt agitaţi. Trebuie să nu dărâme ce au construit. Un an profesional bun, nu se face cu consum mare. Să cântărească cât pot duce.

HOROSCOP Peşti 2018. Peştii au un an bun dacă fac curăţenie în relaţiile păguboase. Cum peştele nu ştie să fie de sine stătător, speranţa e să stea deoparte.

VEZI şi HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu, PREVIZIUNI SUMBRE: E cea mai importantă cumpănă de la Revoluţie. Anul e complicat VIDEO

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H