HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu, PREVIZIUNI SUMBRE: E cea mai importantă cumpănă de la Revoluţie. Anul e complicat VIDEO

HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la România TV despre cumpenele din 2018. Aceasta susţine că va fi "cea mai importantă cumpănă de la Revoluţie. Anul e complicat. România nu este pe plus, ci într-o perioadă în care orice situaţie o poate destabiliza". Mai mult, noul an este asociat unei "karme negative", în care "se vor produce două tipuri de cumpene". Astrologul susţine că "2018 e mai rău".

03 ian. 2018, 08:56
HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu, PREVIZIUNI SUMBRE: E cea mai importantă cumpănă de la Revoluţie. Anul e complicat VIDEO

HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu susţine că anul 2018 nu va fi un an prea bun, fiind guvernat de cumpene, tensiuni şi lucruri neînţelese. Mai mult, în noul an va fi „cea mai importantă cumpănă de la Revoluţie”.

Cumpăna e determinată şi pentru 2018 şi 2019. Saturn revine după 29 de ani exact în punctul de la Revoluţie. E cea mai importantă cumpănă de la Revoluţie. Anul este complicat. Sunt ani în care uitându-te pe harta cerului nu-ţi mai vine să faci previziuni şi ăsta e unul din anii ăia. Mai multe planete grele se adună în nodul sud karmic. Marte redrogradează pe acelaşi sector Capricorn-Vărsător, care pentru România Vărsătorul înseamnă identitatea şi Capricorn înseamnă încercări. Lucrurile ajung la scadenţă ca-n 1989. Dacă până în momentul de faţă nu am înţeles ce urmează, România nu e pe plus, ci într-o perioadă în care orice situaţie o poate destabiliza. Nu e uşor, dar unde se adună multe planete, Vărsătorul înseamnă marea masă de oameni. Indiferent de schimbările care se produc anul ăsta, trebuie să vizeze un interes colectiv. Toţi malefiicii care se vor strânge… E vorba de o presiune puternică produsă pe cele două zodii. Poate să producă mişcări colective„, a declarat, la România TV, astrologul Cristina Demetrescu.

Mai mult, aceasta susţine că „lucrurile care se schimbă trebuie înţelese şi explicate”.

„Când în anul 2018 Jupiter e în zona puterii până în noiembrie, produce schimbări, dar nu trebuie să treacă neînţelese. Jupiter intră în tensiune. E o karmă negativă. Se vor produce două tipuri de cumpene. Intrând într-o tensiune, lucrurile nu vor fi înţelese. Trebuie să le înţeleagă toată lumea şi explicate. Crucea nu trebuie să lase lucrurile să se întâmple aşa repede încât să nu fie înţelese. De acolo din Parlament, lucrurile s-au stricat, lumea nu le-a înţeles. Poate noi nu pricepem atât de uşor. Atunci dacă nu pricepem trebuie să ni se explice. Altfel e ca şi când am fi minori pentru care părinţii autoritari iau hotărâri fără să putem să le acceptăm. Ca şi când ne-ar pune la colţ”, precizează astrologul.

2018 e mai rău. Saturn care a stat pe zona Parlamentului nu e acolo şi e în zona de probleme. Din păcate fiind zona astrologică a conflictelor, poate presupune că ţara atrage conflicte. Ca şi când Saturn trece în zona de boală pe harta unui om. Te vulnerabilizezi. Sunt multe probleme”, spune Cristina Demetrescu.

Citeşte şi Horoscop 2018: Minerva anunţă că schimări radicale. Când ai succes în carieră, când amorul îţi joacă feste, în ce lună câştigi bani