Horoscop 2018: Cum să ai noroc la bani fără să pierzi anul viitor. Zodii cu fluctuaţii financiare

Capcane financiare, ieșiri necontrolate și șanse unice de a evolua pentru unele zodii în anul 2018.

22 nov. 2017, 07:12
Horoscop 2018: Cum să ai noroc la bani fără să pierzi anul viitor. Zodii cu fluctuaţii financiare

HOROSCOP: În anul 2018 unii nativi vor întâmpina piedici pe partea financiară, tocmai pentru a învăța să acționeze înțelept și pentru a evolua ca persoane.

BERBEC – este necesară atenția la detalii, meticulozitate și răbdare. Șanse să vă supărați șefii, clienții, iar aceștia să nu vă ierte. Dacă vă considerați depășiți de anumite cerințe ale pieții, încercați să deveniți experți, să acoperiți lacunele din subconțient cu informații și experințe noi, dobândite din asumarea riscului.

TAUR – va fi nevoie de timp și răbdare pentru a culege roadele muncii. Puneți-vă la punct cu unele noțiuni: o facultate, o specializare, achiziționarea unui bagaj plin de cunoștințe necesar pentru a câștiga. Nu lucrați cu superficialitate, atunci când greșiți recunoașteți asta, dacă sunteți învinuit pe nedrept, căutați dreptatea în instanță.

GEMENI – ascultați-vă intuiția, vă va îndruma pe drumuri din care veți ieși învingători. Ieșirile sentimentale vor fi punctul vostru slab. Multă atenție, unele secrete pe care le ascund cei din jur sau chiar voi însivă vă pot face să deveniți victima unor șantaje, întrucât ați ascuns ceva de ceilalți.

FECIOARĂ – posibile evenimente imprevizibile, este indicat să vă perfecționați prin anumite cursuri de specializare. Încercați să vă adaptați și să evitați asocierile. Gestionați banii prin semnare de contracte, stabilirea unor noi orizonturi pentru vă face propria afacere. Încercați să vă perfecționați prin cursuri de specializare.

SCORPION – dacă nu dețineți un capital financiar pentru a pune pe picioare o întreagă afacere, asociați-vă cu un prieten care vă va ajuta pentru o perioadă. Trebuie să înțelegeți că succesul nu depinde numai de partea financiară, ci și de persoanele cu care vă însoțiți. Acționați cu prudență și inteligență pentru a câștiga.