Horoscop 2018. Cum stai cu banii in noul an. Afla care sunt zodiile cu noroc la bani

Horoscop 2018. Vrei sa afli cum stai cu banii in nou an.

21 dec. 2017, 20:36
Horoscop 2018. Cum stai cu banii in noul an. Afla care sunt zodiile cu noroc la bani

Afla care sunt zodiile cu noroc la bani!

HOROSCOP 2018. Berbec

Esti un om muncitor, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Poti face unele sacrificii, insa esti ambitios si vei depasi toate obstacolele. Daca nu esti multumit de locul de munca, este posibil sa-ti reevaluezi posibilitatile. Totusi, nu este indicat sa iei vreo hotarare in acest sens mai devreme de septembrie-noiembrie. Atunci astrele par mai favorabile unei astfel de schimbari majore.

HOROSCOP 2018. Taur

Cu Saturn si Pluto in Capricorn tot anul, nu e de mirare ca vei avea suficienta energie pentru a duce la bun sfarsit toate proiectele stabilite in cariera. Vei fi inventiv si atent la toate oportuntatile aparute. Tot ce faci va avea rezultate pozitive. Prima jumatate a anului va fi foarte agglomerate, in special intre aprilie si iunie, insa rezultatele nu se vor vedea imediat. Fii rabdator si perseverant si nu vei regreta. Finantele vor incepe sa se imbunatateasca simtitor dupa mijlocul verii, spre toamna, mai ales dupa intrarea lui Jupiter in Sagetator, in luna noiembrie. Toate negocierile din 2018 vor avea rezultate pozitive pentru tine.

HOROSCOP 2018. Gemeni

Mai tot anul iti sta gandul la dezvoltarea carierei, cu prisosinta in prima parte a lui 2018. Ai multe idei, iti faci cunostinte noi care te pot ajuta sa avansezi profesional. Nu este exclusa o promovare intre ianuarie si februarie. Lunile mai si iunie sunt, de asemenea, benefice pentru noi oportunitati, poate sa incepi o afacere pe cont propriu sau sa iti ceezi un site cu profil comercial. Saturn retrograd este un semn ca ar trebui sa fii mai atent cu banii si sa ii cheltui cu intelepciune.

HOROSCOP 2018. Rac

Anul 2018 are semne bune pentru tine la capitolul cariera si finante. Iei cateva hotarari decisive care iti vor schimba viata. Daca nu ti se propune o promovare, esti hotarat sa o iei de la capat intr-un mediu de lucru mai vesel. Esti energic, stii cum sa te pui in valoare, te bucuri de inventivitate si creativitate. Daca te hotarasti sa pornesti o afacere pe cont propriu, aceasta poate fi incununata de succes. Cand Jupiter isi inceteaza mersul retrograde pot aparea aliati noi sau membri noi in echipa ta. Situatia ta profesionala si financiara se va imbunatati vizibil, mai ales daca te vei baza pe intuitie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO