Horoscop 2018: Cum stai cu dragostea, banii şi cariera – Apar noi vise, noi dileme şi noi provocări

HOROSCOP 2018: Vom vedea foarte multe schimbări în viaţa nativilor, unele dintre ele mai benefice, altele care vor da puţin viaţa peste cap. Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba.

04 ian. 2018, 04:56
Horoscop 2018: Cum stai cu dragostea, banii şi cariera – Apar noi vise, noi dileme şi noi provocări

BERBEC

Anul 2018 vă aduce bani, pace, oportunităţi şi dragoste. Dar niciuna dintre ele nu va veni fără a vă lupta. Asta înseamnă că vor exista unele provocări pentru a trece peste anumite probleme.
În timp ce va trebui să încercaţi din greu să vă atingeţi obiectivele, rezultatele eforturilor ar părea satisfăcătoare la final. Se pare că în acest an veţi lua nişte decizii care definesc viaţa, care ar putea schimba cursul evenimentelor. Acest lucru ar putea implica, de asemenea, unele sacrificii în viaţa personală, pentru a realiza o imagine mai mare şi mai clară asupra a ceea ce stiti să faceti.

Saturn şi Jupiter par să te binecuvânteze în mod deosebit, dar asta înseamnă, de asemenea, că va trebui să echilibrezi norocul şi munca grea.
Sectorul carierei este deosebit de promiţător în acest an. S-ar putea să dobândiţi noi abilităţi care să vă ajute să urcaţi pe scară şi să câştigaţi faima şi reputaţia, în timp ce în acelaşi timp se vor deschide şi noi oportunităţi de venit.
Cu toate acestea, este posibil să vă simţiţi lipsa de pace pe frontul intern, mai ales pentru că nu va mai fi prea mult timp pentru a sorta lucrurile. Aşa cum aţi fi în deplasare de cele mai multe ori din cauza eforturilor profesionale.

TAUR
Tânjeşti după acel sentiment in care nu ai nici o grijă sau povară în viaţă? 2018 vă indică astfel de momente, absolut fericite.
Din punct de vedere mental, te vei simţi mult mai bine şi vei elibera bagajele emoţionale care te-au coplesit. Dar nu totul este roz anul acesta. Veţi avea o parte echitabilă de obstacole, de care trebuie să fiţi pregătiţi.
Pe măsură ce începe acest an, instinctul agresiv se poate ridica. S-ar putea să ajungeţi la afectarea relaţiilor astfel şi ar fi o idee bună să ţineţi mânia în control.

Horoscopul din 2018 arată tendinţe progresive în materie de carieră. Sinele tău pacient şi muncitor va străluci la muncă şi vei obţine recunoaşterea eforturilor tale. Cu toate acestea, fiţi foarte atent atunci când începeţi o afacere nouă şi nu ezitaţi să luaţi sfaturi în călătoria dumneavoastră antreprenorială.
În perioada martie-iulie 2018, ar trebui să evitaţi cu stricteţe o schimbare de locuri de muncă şi activităţi care ar putea irita seniorii.
În perioada mai-noiembrie 2018, există probabilitatea declanşării unor evoluţii pozitive în viaţă. Soţul ar putea primi o promovare în acest interval de timp şi veţi obţine, de asemenea, asistenţă financiară amplă.

GEMENI

Pentru Gemeni, anul 2018 vine cu energie abundenta si vibratii pozitive. Niciodată nu v-aţi simţit atât de pregătit să vă stabiliţi rezoluţiile în viteza! Şansele să întâlniţi noi oportunităţi şi să aveţi parte de noroc sunt foarte mari. Dar, în acelaşi timp, vor exista şi competiţii şi multe provocări.

În acest an, veţi avea mai multă compansiune şi veţi avea interes pentru oportunităţi de lucru social şi activităţi de voluntariat.

Totuşi, Rahu, capul dragonilor din casa a 2-a ar putea să vă dea un discurs fals si tendinţa de a face angajamente pe care nu le puteţi îndeplini. Ar fi o idee bună să vă gândiţi de două ori înainte de a promite ceva cuiva sai de a accepta termene limită.

Incapacitatea de a vă păstra cuvântul ar putea provoca jena mai târziu. De asemenea, se recomandă prudenţă atunci când împrumutaţi bani altora, deoarece şansele de returnare sunt relativ scăzute.

Din martie până în iulie, vă poate fi dificil să luaţi decizii în viaţă şi să vă schimbaţi poziţia frecvent. Din mai până în noiembrie, veţi vedea că unii duşmani vor încerca să vă ducă în această perioadă. Marte va avea grijă să faceţi faţă acestor să depăşiţi aceste momente.

În acelaşi timp, această perioadă necesită o abordare prudentă, deoarece ar putea apărea un accident brusc.

RAC

2018 vă salută cu mult optimism şi speranţă. Tema dominantă a anului este confuzia şi acesta este ceea ce trebuie să lucraţi în mod consecvent. În timp ce vor exista oportunităţi, trebuie să vă păstraţi tensiunile, emoţiile controlate şi aşteptările realiste. Atâta timp cât urmăriţi această mantra, veţi face bine în materializarea oportunităţilor.

Rahu, capul balaurului plasat în semnul Lunii în anul 2018, va provoca o suferinţă mentală şi o perplexitate în viaţă. Dar amintiţi-vă, dincolo de confuzie se află pozitivitatea şi claritatea. Astfel, în acest an, planetele vă ordonă să mergeţi înainte cu încredere şi speranţă. Cel mai important lucru este că veţi avea curajul de a lupta. Împreună cu provocările, veţi avea şi ocazii. Acum e în mâinile tale ceea ce vrei să te concentrezi. Dacă te concentrezi pe acesta din urmă, va fi o creştere amplă pentru tine în acest an.

Horoscopul 2018 indică faptul că abilităţile tale se vor dovedi a fi recompensante.

Formarea ideilor şi realizarea planurilor de afaceri par posibil acum. În timp ce pot apărea obstacole frecvente în cale, veţi trece peste toate şi continuaţi să mergeţi înainte, indiferent de ce probleme întâlniţi. Perioada din martie până în iulie vă va forţa să vă regândiţi opţiunile de carieră şi este, de asemenea, perioada în care trebuie să evitaţi orice nou loc de muncă sau afacere.

Din mai până în noiembrie ar exista noi profituri şi oportunităţi din parteneriate de afaceri. Această perioadă se va oferi mai mult nume şi faima. Cu toate acestea, ar trebui să fiţi, de asemenea, mai atenţi şi receptivi la ceea ce simte soţul sau soţia dumneavoastră. Este posibil ca acestea să nu poată să petreacă suficient timp cu dumneavoastră datorită încărcării şi stresului.

Citeste continuarea pe Huff.ro