Horoscop 2018: Minerva anunţă că schimbări radicale. Când ai succes în carieră, când amorul îţi joacă feste, în ce lună câştigi bani

Minerva prezintă în detaliu, pentru fiecare zodie, cum va fi anul 2018 din punct de vedere al familiei, carierei, banilor, sănății, relațiilor și nu doar atât.

RomaniaTV.net
01 ian. 2018, 10:30
Horoscop 2018: Minerva anunţă că schimbări radicale. Când ai succes în carieră, când amorul îţi joacă feste, în ce lună câştigi bani

Horoscop 2018 Minerva Berbec – 2018 le oferă acestor nativi ocazia unor schimbări considerabile, chiar radicale, care pot aduce, în cele din urmă, la o mai mare stabilitate în viața lor.

Horoscop 2018 Minerva Taur  – Luând în considerare Anul Nou ca punct de referință, haideţi să vedem care este potenţialul real al acestor nativi în 2018 și să înțelegem prioritățile din viața lor. 

Horoscop 2018 Minerva Gemeni – Alerţi, rapizi în gândire și dornici de a savura variatele delicii ale vieții, nativii Gemeni sunt asemenea unei tornade. 

Horoscop 2018 Minerva RAC – Sarcina majoră pentru 2018 este de a-şi întelege inima. Ultimii doi ani au fost destul de grei în anumite privinţe. Au avut de plătit datorii vechi dar au fost puternici şi tot ceea ce au câștigat a fost cu sudoarea frunţii. În 2018 vor începe să vadă roadele eforturilor lor. 

Horoscop 2018 Minerva Leu – Motivele pentru toate încercările, suferinţele si testele din ultimii şase ani, vor deveni evidente în 2018. Nu Cosmosul a fost cel care i-a pedepsit, pur şi simplu nu s-au aflat pe lista de priorităţi a acestuia. A fost mai de grabă o perioadă de călire, o bucată de fier călită în foc.

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Anul care a trecut a fost o provocare pentru nativii Fecioară iar această tendinţă va continua şi în acest an. În 2017 au muncit pentru cariera lor şi pentru afirmare, iar acest lucru este valabil și în 2018. Deși nu sunt înclinați să se distreze, ar trebui să găsească un hobby sau un spațiu unde să-şi petreacă timpul liber şi unde să-şi pună în valoarea creativitatea. 

Horoscop 2018 Minerva Balanță – Anul trecut nu a fost un an ușor și nici de succes. Tendinţa este ca starea de fapt să se continue şi în acest an. Cariera poate marca reuşite mai ales după 8 noiembrie. În 2018, accentul se va deplasa de la prietenii, la crearea de rețele şi de activități de grup.

Horoscop 2018 Minerva Scorpion – Vor avea parte, în continuare, de instabilitate emoțională și fluctuaţii sufletești în viaţa de familie, cu schimbări bruşte şi neaşteptate şi despre care s-a scris mult, în ultimii ani. Li se întâmplă toate acestea pentru că ei trebuie să învăţe să-şi dezvolte permanent echilibrul emoțional, indiferent de circumstanțe.

Horoscop 2018 Minerva Săgetător – În a doua jumătate a anului 2018, se vor confrunta cu capacitatea de a-şi depăşi limitele, în special cele dintre ei și cei apropiaţi – parteneri de viaţă, iubiți, foşti sau foste, parteneri de afaceri sau prieteni.

Horoscopul detaliat, integral pentru fiecare zodie, aici