Horoscop 2018 Oana Hanganu. Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba: Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 2018 Oana Hanganu. Previziuni generale. Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba. Sectorul financiar-bancar, lumea politică și marile organizații vor fi cele mai afectate. În plan personal, fiecare zodie va avea „porția sa de noroc”, dar și momente de criză și de provocări care îi vor transforma pe nativi și le vor schimba destinul.

03 nov. 2017, 09:01
Horoscop 2018 Oana Hanganu. Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba: Previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul 2018 anunță un an provocator, cu schimbări majore, care vor zgudui lumea, atât la nivel macro, politic, economic și social, cât și la nivel personal, dând calcule și planuri peste cap și schimbând destine.

Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie, se va afla în zodia Scorpion până în noiembrie 2018când se va muta în zodia Săgetător.

În tot acest timp, va accentua interesul general pentru adevăr, dezvăluiri și aflarea secretelor, va „tulbura apele” în zona puterii, dar, în același timp, va „dinamiza” tot ceea ce este legat de sex, senzualitate și bani, aspecte patronate, în astrologia europeană, de Scorpion.

Din noiembrie, Jupiter va avea efecte majore asupra relațiilor și călătoriilor internaționale, dar și asupra învățământului și sectorului spiritual-religios.

În plan personal, Jupiter aflat în Scorpion va aduce noroc zodiilor, dar le va cere să nu rateze oportunitățile. Iată cum va fi influențat fiecare semn zodiacal:

  • Berbecii vor avea noroc prin alții, se vor bucura de protecția persoanelor importante, dar și de cadouri, premii și recompense. Vor primi credite avantajoase și vor găsi finanțatori generoși pentru proiectele lor.

Continuarea, pe huff.ro