HOROSCOP 2018: Zodiile care îşi vor găsi marea iubire, zodiile care vor fi înşelate şi zodiile care joacă la două capete

În 2018, fiecare nativ va avea parte de dragoste…dar în feluri diferite. Toți vor iubi, vor fi iubiți. Unii așa cum își doresc, alții cum nu au sperat. Tu ce tip de dragoste vei întâlni în 2018? Citește ce se întâmplă cu zodia ta!  

18 nov. 2017, 15:46
HOROSCOP 2018: Zodiile care îşi vor găsi marea iubire, zodiile care vor fi înşelate şi zodiile care joacă la două capete

BERBEC

Jumătatea ta pentru totdeauna! În 2018, nu trebuie să vă faceți griji că mai găsiți iubire. Atât de greu este pentru tine să crezi, dar o să-ți găsești o persoană pentru totdeauna. Toate nopțile și zilele singuratice îți sunt plătite acum. Ține-ți capul sus și fii încrezător în acest an, vei găsi în sfârșit jumătatea ta.

TAUR

Cel mai bun prieten al tău! În 2018, veți găsi adevăratul dumneavoastră cel mai bun prieten. Și asta nu înseamnă că veți găsi persoana cu care vă veți căsători, dar astrele garantează că veți găsi pe cineva pe care vă puteți baza, în cele mai întunecate zile și în cele mai întunecate nopți. Nu veți mai fi singuri în această lume. Veți avea în sfârșit un adevărat prieten căruia îi puteți spune orice și nu vă judecă pentru nimic.

GEMENI

Tu! Ai petrecut atât de mult timp simțindu-te rău și încercând să rezolvi goliciunea și găurile din inima ta cu relații și promisiuni goale. Dar acele zile au dispărut. 2018 este anul în care vei avea curajul să fii singur. 2018 este anul în care vei putea să fii fericit cu tine însuți. N-ai nevoie de altcineva!

Mai multe detalii, pe revista Teo