HOROSCOP 2019: 6 perechi de zodii care vor forma cele mai puternice cupluri anul viitor

Descoperă cum va fi relaţia ta în anul care vine şi care sunt zodiile cu care poţi forma cuplul perfect!

07 dec. 2018, 17:54
HOROSCOP 2019: 6 perechi de zodii care vor forma cele mai puternice cupluri anul viitor

Berbec şi Vărsător

Ambele zodii sunt aventuroase şi curioase. Se pot completa reciproc destul de bine şi există o mulţime de motive pentru care este aşa. Unul dintre ele este că nu va exista niciun moment plictisitor în relaţia lor. O asociere a acestora este foarte palpitantă. Atât Berbecul, cât şi Vărsătorul riscă mult şi nu se tem niciodată să iasă din zona de confort. Ambii sunt curioşi şi încearcă mereu să se pună în situaţii nefamiliare, privind acest lucru ca pe o oportunitate de a învăţa şi de a evolua. Menirea celor două semne zodiacale este de a găsi întotdeauna ceva excitant în viaţa lor de cuplu şi sunt caracterizate prin entuziasm.

Taur şi Rac

Există multe motive pentru care aceste două zodii sunt compatibile atunci când vine vorba de o relaţie romantică. Ambele sunt persoane foarte pasionale care ştiu cum să îşi trateze sentimentele. Un Taur este foarte intens, în timp ce Racul este puţin mai pasiv. Ei ar fi capabili să se descurce minunat unul cu personalitatea celuilalt. În cazul în care Taurul va fi încăpăţânat şi persistent, Racul va fi mai răbdător şi mai flexibil. Acesta este un duo dinamic ce va fi întotdeauna în măsură să atingă fericirea.

Gemeni şi Vărsător

Aceste două zodii vor putea relaţiona una cu cealaltă la un nivel foarte profund şi intim. Cel mai probabil este vorba despre acel gen de cuplu pe care îl vezi în filme, genul acela în care cei doi sunt capabili să-şi termine reciproc frazele. Sunt incredibili de sinceri, creativi şi spontani. Ei au întotdeauna idei noi pentru a menţine interesul în relaţie. Se pot plictisi cu uşurinţă, însă asta nu se va întâmpla niciodată.

Rac şi Peşti

Ambele sunt semne de apă, deci, vor avea o legătură foarte puternică doar datorită acestui fapt. Sunt zodii extrem de sensibile şi sentimentale. Ştiu cum să îşi gestioneze trăirile astfel încât să nu se lase orbite de propriile emoţii. Acest gen de conştientizare emoţională le permite celor doi să se conecteze în moduri în care nu poate oricine. Ei sunt capabili să intre adânc în psihicul celorlalţi. Dar, ei sunt în acelaşi timp diferiţi, în sensul că nativul din Peşti emană putere, în timp ce Racul emană grijă. Peştii pot pune bazele relaţiei, iar Racul să o ajute să crească.

Citeşte mai multe pe eva.ro