Horoscop 2019: cele mai norocoase zodii din acest an, totul le iese din plin

Cu toate acestea, primul trimestru al anului va fi încă puțin destabilizator sub influența lui Uranus și a lui Pluto. Poziția acestor planete anunță atât schimbări individuale, cât și colective, leagăn!Din fericire, Jupiter se alătură luptei și ne oferă protecție, ceea ce sugerează că această ultimă fază a schimbării va fi eliberatoare sau cel puțin mult mai pozitivă.

08 ian. 2019, 06:53
Horoscop 2019: cele mai norocoase zodii din acest an, totul le iese din plin

Leu

Cu sau fără noroc, Leo este și va fi întotdeauna steaua zodiacului. Un Leu se află în lumina reflectoarelor indiferent unde se află, fără a face prea mult efort în el. Ei au o personalitate magnetică și un caracter puternic. Este foarte ușor să-ți placă un Leo, dar este la fel de ușor să-i găsești nesuportat (mai ales datorită oamenilor care nu pot suporta flerul tău incontestabil).

Chiar și așa cum nimeni nu este perfect, de fiecare dată când Leos face o greșeală, ei nu vor renunța, ci vor persevera în tot ceea ce au stabilit pentru ei înșiși. În 2019, se vor bucura de o serie de oportunități pentru cariera lor. Există dragoste în aer, deoarece Leul va avea un an foarte liniștit pentru viața lor de dragoste.

Săgetătorul

Sagetatorul este unul dintre cele mai aventuros semne ale zodiacului. Este un semn cu un mod de gândire liber, profund și foarte imaginativ. Se pare ca Sagetatorul nu are limite la ceea ce doresc sau la ceea ce vrea sa obtina. Locuitorii lor vor întâlni nenumărate oportunități benefice, atât în carieră, cât și în călătorii. Și știm foarte bine cât de mult Sagetatorul vrea să călătorească.

Fecioară

Pentru Fecioara, spre deosebire de 2018, anul 2019 va fi extraordinar! Și aceasta privește toate nivelele și aspectele vieții! 2019 va fi unul dintre cei mai buni ani pentru nativii din Fecioara, pentru ca va fi umplut cu bunastare fizica si emotionala. În 2019, Virgos va consolida relațiile pe care le are deja, dar va crea și noi relații cu oamenii pe care îi admiră și cu care se conectează la un nivel profund.

Singurele Virgos ar trebui să știe că vor avea ocazia să se întâlnească în acest an cu sufletul de suflet. Cu alte cuvinte, Virgos ești într-un an bun!

Scorpionul

Scorpionii au șanse foarte bune de a-și găsi un partener stabil în 2019, cu care să poată construi o relație armonioasă și pe termen lung. Pentru Scorpion, dragostea pare să fie în aer chiar la începutul anului. O scânteie revine la viață sau o persoană nouă își va intra în viață, care își va pune întreaga lume cu susul în jos în cel mai bun mod posibil! Doar asigurați-vă că ați lăsat relația să evolueze singură, nu încercați să o controlați. Stelele au câteva provocări pregătite pentru scorpioni, dar vor fi recompensați corespunzător pentru munca și eforturile lor.

Pești

Pestii sunt un alt semn cu noroc in dragoste in 2019, chiar daca nu ar putea realiza in intregime aceasta forma inceperea. Anul începe într-un mod obișnuit, trivial, fără evenimente importante legate de relații. Cu toate acestea, lucrurile vor începe să se schimbe pentru Pesti în luna iunie.

Oamenii născuți sub semnul zodiacal al Pestilor vor avea ocazia să-și întărească relațiile și să înceapă noi și promițătoare. Acesta este momentul potrivit pentru nativii Pestii de a-si dezvolta relatia cu urmatorul nivel, astfel incat relatia cu partenerul sa poata functiona fara probleme.