HOROSCOP 2019. Mariana Cojocaru îţi spune cum începe ANUL NOU 2019 pentru fiecare zodie

Horoscop Mariana Cojocaru. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

RomaniaTV.net
31 dec. 2018, 16:13
HOROSCOP 2019. Mariana Cojocaru îţi spune cum începe ANUL NOU 2019 pentru fiecare zodie

Berbec- Patronul vostru astral Marte este în conjuncție cu Kiron în Pești în săptămâna care urmează, pe astrograma generală, nu pe cea personala. Cum Kiron este lecția de viață, e clar că trebuie să fiți cumpătați atunci cand mergeți la shopping. Investiți și în sănătate, deoarece Kiron este Centaur vindecător. Cu Venus în Scorpion veți primi daruri de suflet. Că suflețele nu dorm, sunt pe fază.

Taur- Pentru voi Venus din Scorpion este susținătorul alianțelor, parteneriatelor și colaborărilor. Conjuncția Marte-Kiron vă readuce în prim-plan relația cu prietenii adevărați, de suflet. Aveți nevoie de ajutorul acestora. Este un umăr pe care puteți să vă așezați capul la nevoie. Deoarece…prietenul(prietenii) la nevoie se cunoaște! Sănătatea este foarte important, de aceea evitați băuturile reci și frigul în exces.

Gemeni- Mercur din Săgetător face cuadratură cu tandemul Kiron-Marte din Pești si vă atenționează asupra deplasărilor. Risc de accidente și incidente. Cei cu adevărat crez creștin pot fi ocoliți de nenorociri. Evitați discuțiile în contradictoriu și nu vă băgați nasul unde nu vă fierbe oala. Venus din Scorpion indică faptul că vă puteți îndrăgosti de cineva de la locul de muncă. Ideea e, că ce e val ca valul trece.

Rac– Luna Albă este în Balanță. De aceea familia este foarte importantă, dar trebuie să fiți atenți să nu puneți stăpânire pe cei dragi. Aceste lucruri se pedepsesc grav. Dacă nu în viața asta în cea viitoare. Și în această zodie sunt oameni de două feluri: felul întâi și felul doi. Unii sunt buni ca pâinea caldă, alții pot fi obsedați sexual sau maniaci. Cum totul se transmite genetic, e clar că trebuie să fie înțeles.

Leu- Cu Luna Albă în Balanță faceți casa lună. Doar așa vine Moș Gerilă și vă pupă noaptea în somn. Imaginația este cel mai frumos dar de stele de la Dumnezeu și trebuie să luați aminte la ceea ce vă spun. Cum este împletită armonios cu creativitatea și cumințenia…totul duce la sfințenie. Nu fiți egoiști, dăruiți din farfuria voastră cu bucate și comesenilor. Poate sunt unii care poftesc mai mult!

Fecioara- Marte și Kiron din Zodia Opusă- Pești- poate pune cuțitele pe masă. Atenție la răfuieli, dispute, conflicte. Îngropați-le! Că nu este o perioadă favorabilă certurilor. Săptămâna ce urmează e bine să o dedicați bucatelor alege, făcute cu mânuțele voastre. De aceea e bine să bucătăriți, căci Marte este patronul cuțitelor și obiectelor tăioase. Atenție și voi și Peștii să nu vă tăiați degețelele în bucătărie.

Mai multe detalii aici