HOROSCOP 2019 Mariana Cojocaru. Va fi un an al extremelor! Probleme grave în sectorul sănătăţii şi al banilor

Mariana Cojocaru spune că 2019 va fi pentru România un an destul de dificil. O confirmă tranzitele de pe astrogramă.    

01 dec. 2018, 12:44
Mariana Cojocaru a realizat, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro astrograma României pentru anul ce va veni. Iar, din păcate astrele nu ne dau veşti prea bune. 
 
”Dacă este să privim retrospectiv analizele făcute de mine anul trecut, veţi observa că am avut dreptate cu toate previziunile. Pornim de la data de naştere a ţării: 7 februarie 1859.
 
Menţionez doar câteva previziuni confirmate în plan politic:
1. Creştere Partidului PRO România şi a lui Victor Ponta (Fecioară cu Uranus).
2. Arestarea Elenei Udrea (Capricorn- Luna Neagră în Capricorn pe Astrograma Ţării) şi implicarea justificată a FBI în cercetarea banilor trimişi în ţară.
3. Problemele pe care le are şi le va avea inclusiv Traian Băsescu (Scorpion) şi fetele, generate de Elena Udrea. Cum Karma a fost în Vărsător, din punct de vedere financiar, criza ne-a afectat. Ne costă foarte mult certurile şi supărările generate de actualul Preşedinte, de preşedintele PSD.
Se va lupta în continuare şi în 2019, deoarece Axa de Destin va fi în Rac şi Capricorn, iar Ascendentul României este în Rac. Un an şi mai dificil va fi Noul An, deoarece Karma şi Dharma vor rezona cu Luna Neagră, alias Lilith pe Astrograma Ţării Româneşti.
 
Au scăzut la jumătate vânzările de case şi imobile. Criza se poate acutiza, deoarece ne-au fost tăiate în mare parte finanţările de afară. 
 
Nici din punct de vedere al sănătăţii nu vom sta foarte bine. Rezonarea Axei de Destin cu Luna Neagră indică faptul că oamenii nevoiaşi vor trebui să îşi asigure singuri sănătatea cu leacuri din bătrâni (ceaiuri, tincturi, cataplasme, poţiuni pregătite cu mânuţele lor în gospodărie). Nu uitaţi de acupunctură, ca să vă reglaţi câmpurile energetice. Voi organiza evenimente în care vă voi învăţa personal cum vă puteţi îmbunătăţi Destinul în 2019.
 
Mariana Cojocaru, astrograma României în 2019! Va fi un an al extremelor din punct de vedere meteorologic 
 
Un An Nou al extremelor va fi şi din punct de vedere meteorologic. Anul 2019 va fi guvernat de Mercur, Planeta a Şasea din Gromovnicul din Bătrâni. Un an uscat, vânturos şi nu prea roditor. La debut primăvara va fi uscată, friguroasă, apoi caldă şi vânturoasă. Vara începe cu moină, apoi va fi caldă. Gromovnicul îmi indică faptul că va fi ploaie multă la sfârşit de vară. Toamna va începe în octombrie. 
Friguroasă la început, apoi  va veni cu strălucire de la Soare şi ploaie. Iarna va fi cu vânt, vifor şi ger. În 2019 vor fi fructe multe, vin mai puţin, grâul de primăvară şi seminţe mai puţine. Să nu rataţi trufandalele autohtone (stevie, urzici, leurdă, etc), pe care să le combinaţi cu puţină carne sau peşte. Să faceţi dulciuri cu mânuţele dvs., ca să vă bucuraţi copiii. Daţi şi celor nevoiaşi din vecini şi de la şcoală (să se reintroducă Programul Cornul şi laptele sau covrigul şi laptele), ca să se bucure şi ei de Sărbători şi când puteţi Domniile Voastre. Şi animăluţelor din drum să le daţi oase şi bobiţe. Dacă puteţi luaţi-le în casă şi salvaţi-le. Aşa ne îmbunătăţim Destinul de Neam şi Popor!