HOROSCOP 2019: Zodii care nu pot să evite divorţul anul viitor

Un divorț nu este întotdeauna rău, uneori este cea mai bună decizie pe care o poate face un cuplu care nu mai coexistă sănătos. Astrele pot avea si ele o influenta in viata de cuplu, asa ca astrologii vin cu predictii sumbre pentru cateva zodii.

17 dec. 2018, 17:16

1. Berbec 

Este unul dintre semnele zodiacului care are cele mai mari sanse să divorțeze în anul 2019. Persoanele care s-au născut sub acest semn sunt foarte impulsivi și, de asemenea, doresc să încerce lucruri noi, deci, pe parcursul întregului an, ar putea decide că trebuie să meargă într-o altă direcție și să lase in urma tot ceea ce îi împiedică, totul, chiar și căsnicia.

2. Gemenii

Nu este ușor pentru Gemeni să se căsătorească și atunci când o fac se îndoiesc dacă au luat cea mai bună decizie. Anul 2019 se anunta unul dificil pentru Gemeni in plan sentimental, deoarece au mari sanse sa divorteze.

3. Balanta
Atat timp cat o persoana Balanta simte ca relatia sa este echilibrata,  nu se va gandi la divort pentru un moment. Mare atentie insa, echilibrul relatiilor sentimentale poate fi perturbat anul viitor si poate duce la certuri in cuplu si chiar divort. 

4. Sagetator

Ca și Gemenii, este dificil pentru un Sagetator să isi ia un angajament pe tot parcursul vieții, dar atunci când se va lăsa dus în dragoste va continua în acea relație chiar dacă toate semnele indică faptul că el ar trebui să se despartă sau să divorțeze. Cu toate acestea, este posibil ca acest 2019 să se simtă sufocat si sa isi caute libertatea. 

5. Varsatorul

Da, este un semn care ar putea fi divorța în 2019, nu numai pentru că îi lipsește „libertatea”, ci și pentru că nu reușește întotdeauna să creeze legături profunde cu partenerii săi.

6. Pestii

În 2019, lucrurile ar putea fi dificile pentru Pesti, iar modul în care s-ar confrunta cu problemele lor i-ar putea face sa simta nevoia sa evadeze. Din moment ce nu îi plac dramele, el va decide să se despartă de partenerul său ca un pește evaziv.