Horoscop 21 decembrie: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 21 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 21.12.2014 pentru toate zodiile.

20 dec. 2014, 13:53
Horoscop 21 decembrie: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 21 decembrie 2014- Berbec 
De cand nu ai mai avut o discutie cu universul la modul cel mai serios? E un moment bun sa-ti ridici privirea spre cer si sa cobori urechea spre interiorul tau, pentru ca din aceste doua directii se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe raspunsuri utile pentru ca tu sa-ti indeplinesti marile dorinte. Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele doua cuvinte – cer – suna la fel, deci ai curaj sa ceri iar cerul iti va raspunde! Printr-un vis cu impact emotional major, printr-un mesaj auzit intamplator pe strada sau la radio, printr-o intuitie de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garantii ca esti pe drumul cel bun catre un scop care ti se potriveste.

Horoscop 21 decembrie 2014- Taur
Merita sa vorbesti cu altii despre marile tale vise, pentru ca s-ar putea sa intalnesti azi persoane care au trecut si ele prin situatii similare si ti-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la telul tau suprem. Asculta-i cu luare aminte, pentru ca ei stiu foarte bine ce spun, pentru ca ei au ajuns deja la acel punct catre care tu inca mai vaslesti. Preia din ideile lor ceea ce poti folosi si nu uita sa le multumesti, candva, ca au jucat rol de indrumatori motivationali care te-au stimulat sa ajungi cu brio la capatul acestei calatorii. Iti sunt de mare ajutor, respecta-le instructiunile!

Horoscop 21 decembrie 2014- Gemeni
Ai ajuns la un final de etapa si nu ar trebui sa te grabesti deja spre altceva nou, ci ia si tu o pauza. Cateva zile de detasare totala, in care doar sa te gandesti la nivelul atins pana in acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului tau. Vezi cat de multe ai realizat, vezi ce bine s-au asezat toate, deci nu are rost sa-ti propui deja alte scopuri. Bucura-te cat mai mult de ceea ce ai realizat pana aici, scalda-te o vreme in placuta senzatie de succes, si, dupa ce vei extrage de aici concluziile cele mai potrivite, vei putea sa te gandesti la nivelul urmator. Acum doar incarca-te de energia acestui happy end!!

Horoscop 21 decembrie 2014- Rac
Ai toate motivele sa astepti lucruri din ce in ce mai bune in planurile la care muncesti cu drag. Primesti tot mai multe indicii suplimentare care iti confera tie un sentiment de siguranta ca te apropii repede de acel scop deplin. Nu te culca pe laurii victoriei insa, continua pe aceeasi linie si in acelasi ritm sustinut, pentru ca nu ai ajuns inca la capat. Esti intr-un punct culminant, asa e, dar nu trebuie sa renunti la viteza si entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci sa mai ai un pic de rabdare pana la finalul acestuia. Ramai in priza!

Horoscop 21 decembrie 2014- Leu
Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, sa treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale. Mai bine arata o imensa ingaduinta fata de partener, chiar si daca ti-ar fi gresit cu ceva, si arata-i ca esti deschis spre dialog, sa va oferiti unul altuia niste explicatii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, in care va ascultati unul pe altul, sa redreseze excelent o situatie dezechilibrata anterior.

Horoscop 21 decembrie 2014 – Fecioara
Stii cum se spune: toate la timpul lor, dar stii tu care e timpul acela? Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! Inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri in continuare. Du dupa tine vechile dorinte, nu le abandona si nu ti le sterge din minte, pentru ca momentul lor de varf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde sa stii tu cand ii este sortit visului tau sa devina realitate, ca atare tu nu trebuie sa stabilesti termene limita sau momente clare, ci doar sa-ti doresti sa se implineasca. Sincronizarea e dictata de undeva de sus, ai incredere in asta!

 

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com