HOROSCOP 21 februarie 2018: Ai nevoie de o garanţie si o aştepţi cu sufletul la gură. Previziunile zilei pentru fiecare zodie

HOROSCOP 21 februarie 2018. Racii sunt cei care își asumă de bună voie o stare de pesimism care nu le face bine. Nativii din săgetător ar trebui să privească la oamenii pe care ii au azi în față pentru ca ei sunt reflectare identică a celor care sunt ei. Iată ce le-au rezervat astrele și celorlalte zodii!

20 feb. 2018, 11:30
HOROSCOP 21 februarie 2018: Ai nevoie de o garanţie si o aştepţi cu sufletul la gură. Previziunile zilei pentru fiecare zodie

HOROSCOP BERBEC
Nu trebuie sa duci dupa tine, la nesfarsit, dezamagiri sau amintiri care inca mai dor. E posibil ca cineva sa fi gresit enorm fata de tine candva si ii porti si astazi pica, dar numai de tine depinde sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna.

Omul mai si iarta, mai si uita, si acelasi lucru trebuie sa-l faci si tu acum, pentru ca ostilitatea nu face bine nimanui. Amintirile neplacute pot disparea daca si tu vrei asta, pentru ca pot semana cu niste obsesii cu care te mai otravesti din cand in cand fara rost. Ce-a fost a fost, gata, treci mai departe, fara sa tot aduci la lumina trecutul!

HOROSCOP TAUR
Casa e locul cel mai frumos din lume si tot ce-ti doresti e sa te intorci acasa dupa o zi de munca si sa te bucuri de atmosfera relaxanta, senina, pozitiva de aici. Copiii sunt si ei prin preajma si fac atmosfera si mai placuta, iar prezenta persoanei iubite e un dar divin, pur si simplu!

Privesti la tot ce inseamna cercul tau intim, domiciliul, locuinta, camera ta ca la cel mai minunat lucru din viata ta si iti dai seama ca esti extrem de atasat de casa ta, cu tot ce inseamna ea. Te preocupa mult familia, arborele genealogic, amintirile din trecut, povestile parintilor sau bunicilor din alte vremuri, si discuti despre toate cu emotie maxima.

HOROSCOP GEMENI
Iubirea e cu siguranta o vraja si simti ca totul capata alta culoare cand pici in mrejele ei. Acelasi lucru il vei pati si tu azi, pentru ca apare cineva in calea ta care-ti fura de tot mintea, inima sufletul, incat plutesti deja prin alte lumi.

E frumos, spui, dar iti dai totodata seama ca iubirea te face sa-ti pierzi uzul ratiunii, pierzi controlul, nu mai esti tu cel sigur pe tine si ferm in decizii, ca atare nu mai esti atat de sigur ca iti place aceasta stare. Incearca sa iesi de sub aceasta vraja oarba si sa gandesti limpede, ca sa nu regreti mai tarziu ca ai lasat garda jos.

HOROSCOP RAC
Tu esti cel care isi asuma de buna voie o stare de pesimism care nu iti face bine. Lupta cu aceasta atmosfera apasatoare, ti-o creezi singur sau o accepti fara sa lupti. De fapt, esti puternic afectat de o problema, a ta sau a altuia, si din cauza ei ai impresia ca totul e negru in jurul tau.

O vaga depresie te paste si nu gasesti in jur nimic bun de care sa te agati. In loc sa dai la o parte aceste neguri intunecate, parca le aduni si mai mult, pentru ca discuti doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ti lipseste, despre tot felul de subiecte predominant negative.

HOROSCOP LEU
Unii ar spune ca ceea ce vrei sa faci contine o mare doza de risc si e un gest nebunesc din partea ta, de aceea ar dori sa te mai opreasca din elan. Nici nu vrei sa auzi sa te opresti aici, pentru ca esti entuziasmat de directia spre care esti atras ca de un magnet.

Te lasi dus de val spre tinta ta cea mai inalta si, tocmai pentru ca tu crezi atat de mult in visul tau, nu te lasi oprit din drum de atatea suspiciuni si piedici puse de ceilalti in calea ta.

Bine faci, dai dovada de curaj si de un dram de inconstienta, dar e constructiva indrazneala aceasta. Cei din jurul tau sunt conservatori si fricosi, si nu ar face ca tine, dar de ce trebuie sa fii ca ei?

HOROSCOP FECIOARA 

Te afli intr-un anturaj usor depresiv, cu oameni care il iau pe nu in brate la orice, dar tu nu trebuie sa te lasi influentat de aceasta atmosfera sumbra. Dimpotriva: tu esti plin de energie si ii poti trage tu pe ceilalti dupa tine inapoi la lumina, ca atare nu te complace in starea lor negativa.

Tu ai curaj sa faci lucruri nemaifacute, ai chef de actiune, esti gata de orice aventura, dar nu prea ai cu cine face echipa.

Poate e bine sa faci abstractie total de mediul in care ai nimerit, care nu te sustine si nu te motiveaza, dar asa te poti tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avant. Ei dau inapoi, tu alergi inainte! E momentul in care ii poti depasi rapid!

HOROSCOP BALANTA
Esti, clar, un visator care iubeste pe oricine si uita de sine cand trebuie sa daruiasca! Ei, nu exagera, nu merita sa dai si camasa de pe tine de dragul cuiva, altfel te vei trezi intr-o zi fara nimic din tot ce ai oferit cu atata generozitate, fara a primi nimic in schimb.

Unii te vad ca pe un spirit altruist dus la extrem care isi pune viata, banii, timpul in slujba altora: a animalelor fara stapan, a oamenilor bolnavi, a copiilor abandonati, a conservarii naturii.

E bine sa lupti pentru o cauza atat de nobila, dar vezi sa nu fie doar o lupta cu morile de vant. Alege cu mai multa grija catre ce sau cine iti canalizezi energia si iubirea fara margini, pentru ca unii pot profita de asta!

HOROSCOP SCORPION
Te faci vinovat de o situatie din care altul a avut mult de suferit, dar nu ai avut curajul de a-ti recunoaste greseala sau de a o repara cumva. Duci cu tine aceasta pata pe care incerci s-o tot ascunzi, dar, daca nu se vede, nu inseamna ca nu vor exista momente cand ti se va critica eroarea.

Sanctiuni pot aparea si dupa atata vreme de cand ai comis greseala respectiva, pentru ca au existat marturii care pot oricand sa scoata la lumina faptele tale. Esti sfatuit sa faci ceva pentru a repara chiar si acum situatia, pentru ca inca se mai poate face ceva, inainte de a atrage asupra ta o pedeapsa mai severa.

HOROSCOP SAGETATOR
Priveste la omul pe care il ai azi in fata pentru ca el e reflectare identica a celui care esti tu. El e proiectia ta, copia ta fidela, deci asa cum il privesti tu pe el, la fel esti si tu. Defectele lui sunt si defectele tale. Calitatile lui sunt si calitatile tale. Daca il judeci pe el, practic te judeci chiar pe tine.

Poate e nevoie, din cand in cand, sa ai o astfel de confruntare cu un om care iti seamana leit, pentru ca asa descoperi mai usor ce ar trebui reparat la tine insuti sau ce ar trebui sa scoti mai mult in lumina.

Daca ceva nu-ti place la cel din fata ta, ce-ar fi sa repari acelasi lucru la propria ta persoana! El e oglinda clara in care te poti analiza pe tine ca sa iei masuri.

HOROSCOP CAPRICORN
Nimeresti intr-un loc in care te intelegi cu oricine, de parca ai avea alaturi oameni care te indragesc asa cum esti, care tin cu tine neconditionat, care te stimuleaza sa dai tot ce ai mai bun! In asemenea companie, toate ar trebui sa-ti iasa excelent, pentru ca esti incurajat sa te misti in voie, fara sa-ti controlezi permanent ideile, vorbele, gesturile.

Ei te cunoscu si nu-ti vor critica atitudinea, orice ai spune sau ai face, ci in asemenea mediu pozitiv, ai curajul de a gandi liber, de a exprima ce doresti, de a crea si a comunica fara nici un fel de cenzura.

HOROSCOP VARSATOR
Ai nevoie de o garantie si o astepti cu sufletul la gura, pentru ca nu te poti linisti cat nu stii sigur acel lucru. Ar fi bine sa nu mai fii atat de incrancenat si de concentrat asupra acelui detaliu. E bine sa te relaxezi un pic si sa lasi lucrurile sa evolueze in ritmul propriu, fara sa te stresezi.

Cauta o preocupare in stransa legatura cu apa, care iti inspira liniste si frumusete, ca sa uiti de griji si nesiguranta. Iesi la o plimbare pe malul unui lac privind la undele fine in bataia vantului, fa o baie parfumata inainte de culcare, mergi la un SPA sau la un ceai cu prietenii, si vei vedea ca efectele vor fi miraculoase. Se vor spala toate!

HOROSCOP PESTI
Vezi sub ochii tai ce bine evolueaza un proiect in care investesti toate resursele tale de energie si gandire pozitiva. Desi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primesti garantii certe ca esti pe drumul cel bun si trebuie sa mai ai rabdare.

Imagineaza-ti ca ceea ce faci tu acum e ca recolta viitoarei toamne: acum te plimbi prin vie si vezi ca strugurii se coc, dar va mai trece ceva pana cand vei putea sa-i si culegi.

Dar ceea ce vezi te stimuleaza, iti ofera satisfactii si, pentru ca vezi deja roadele conturate, esti dispus sa astepti momentul potrivit pentru viitoarea recolta bogata. Metaforic vorbind, vremea e perfecta pentru a se coace fructele!