Horoscop 21 mai 2018. Vărsătorii trec prin momente tensionate. Previziunile pentru fiecare zodie

Horoscop 21 mai 2018. E o zi în care trebuie să aveţi grijă în cine vă puneţi încrederea şi de cine să vă feriţi. Gândiţi cu atenţie alegerile pe care le faceţi în afacerile personale şi negociaţi cu tact, altfel riscaţi să pierdeţi sume fabuloase de bani.

20 mai 2018, 15:46
Horoscop 21 mai 2018. Vărsătorii trec prin momente tensionate. Previziunile pentru fiecare zodie

Horoscop 21 mai 2018 Berbec
Pentru Berbec astăzi, riscul de a suferi de o boală a organelor respiratorii superioare crește. Puteţi reduce acest risc dacă refuzați să consumați băuturi răcoritoare sau înghețată. În general, începutul unei noi săptămâni de lucru va fi pozitiv și plin de entuziasm. În afacerile profesionale, veţi fi chemat să ajutați o persoană cu care sunteţi într-o oarecare competitivitate.

Horoscop 21 mai 2018 Taur
Taurul astăzi nu este prea binedispus. Pe tot parcursul zilei vă veţi lupta cu o stare proastă, dar apoi veţi decide brusc că vă poate aduce beneficii tangibile. Deci, în timp ce sunteți suparat, nimeni nu va putea să vă înveselească. Chiar și un coleg, obișnuit să-ţi ceară mereu ajutor pentru a-i face tu munca, nu te va deranja cu o astfel de cerere. Totuși, țineți-vă iritarea în limitele a ceea ce este permis; nu vă avântaţi în dispute sau altercaţii pentru a nu înrăutăţi situaţia.

Horoscop 21 mai 2018 Gemeni
Gemenii pe 21 mai sunt capabili să facă o achiziție foarte profitabilă. Aţi vorbit în trecut de foarte multe ori despre achiziţionarea acestui obiect, dar niciodată nu aţi avut sufiecienţi bani. Astăzi găsiţi obiectul mult visat într-unul din târgurile deschise în oraşul dvs. şi fără ezitare îl veţi cumpăra. Spre sfârşitul zilei, nu vor fi alte evenimente considerabile, aşadar vă veţi bucura de noua achiziţie în locuinţa dumneavoastră, în timp ce vă veţi relaxa şi vă veţi bucura de timpul liber rămas.

Horoscop 21 mai 2018 Rac
Racul va trebui să-și facă griji cu privire la soarta noilor proiecte. Autoritățile nu vor aproba niște documente şi va trebui să remediaţi situaţia cât mai repede cu putinţă. Unul dintre colegii dvs. (o persoană pe care nu ați considerat-o niciodată prietenul dvs. apropiat) vă va ajuta să vă îndepliniți această sarcină. La sfârșitul zilei, veţi realiza că această persoană a făcut un gest foarte frumos şi îi veţi invita să ieşiţi pentru a vă cunoaşte mai bine.

Horoscop 21 mai 2018 Leu
Leul astăzi ar trebui să se pregătească mental pentru o cantitate enormă de muncă. Unii dintre colegii dvs. vor fi trimiși într-o altă locație și veți fi anunţaţi să îndepliniţi și îndatoririle lor. Din acest motiv, vă veți întoarce acasă mai târziu decât de obicei. Ajunşi târziu acasă, nu veţi avea puterea decât să vă aşezaţi pe canapea, să porniți televizorul și timp de câteva ore, să butonaţi telefonul mobil, încercând să depăşiţi mai multe nivele în unele aplicații pentru jocuri.

Horoscop 21 mai 2018 Fecioara
Fecioara are dreptul la o recompensă pentru anumite sarcini îndeplinite cu succes în trecut. Această recompensă vine şi datorită vorbelor bune puse la şef de o persoană pe care ai ajutat-o în trecut de mai multe ori. Astăzi, ea vă va salva de nişte necazuri de care nici măcar nu aţi avut timp să conştientizaţi. Acest incident vă va demonstra încă o dată că există pe lume şi oameni cinstiți și nobili, iar acest coleg nu este o excepție (veți face astfel de concluzii când vă veți liniști).

Horoscop 21 mai 2018 Balanţa
Balanţa își va ascunde în această zi entuziasmul de muncă sub masca pasivității. Nu este tocmai ok să vă ascundeţi dorinţele de a merge mai departe. Degeaba vă spuneţi: „dacă toţi văd dăruirea mea, atunci cineva va interveni cu siguranţă în progresul meu profesional” pentru că uneori dacă ne dorim ceva cu adevărat, noi suntem cei care trebuie să facem ca lucrurile să devină realitate, nu să aşteptăm să ne pice norocul din cer. Vigilenţa colegilor dvs. răzvrătitori trebuie pusă la punct doar de acţiunile dvs.

Horoscop 21 mai 2018 Scorpion
Scorpionii de astăzi se vor dovedi a fi suflete cu adevărat curajoase. Veţi lua apărarea unui coleg în faţa şefului dvs, fără ca el să fi meritat să faceţi neapărat acest lucru. Ignorând faptul că această dispută vă poate lăsa şomer, veţi persevera, cerând şefului dvs. ca angajatul concediat să fie repus în funcţie. În cele din urmă veţi atinge acest obiectiv, ba mai mult, chiar veţi câştiga respectul în rândul superiorilor dvs.

Horoscop 21 mai 2018 Săgetător
Săgetatorul astăzi este încurajat să nu cadă în disperare atunci când se confruntă cu o mică întrerupere a producției. Asemenea momente sunt obişnuite, iar situaţia de faţă nu trebuie să vă facă să aveţi o părere proastă despre capacitatea dvs. profesională. În această seară, vă puteți înscrie la cursuri speciale, care nu numai că vă vor face mai profesioniști, ci vă vor prezenta și o mulțime de oameni cu aceeași pasiune.

Horoscop 21 mai 2018 Capricorn
Capricornii astăzi uită complet să se comporte cu tact. Veţi pune o întrebare deplasată unei persoane necunoscute, motiv pentru care ambii veţi deveni stânjeniţi de situaţie. Surprinzător este că această persoană este inventivă şi va găsi un răspuns rapid întrebării adresate. În plus, spre sfârşitul conversaţiei, această persoană nu se va lăsa descurajată, ba chiar vă va pune în aceeaşi situaţie în care va trebui să răspundeţi unei întrebări deranjante fără să evitaţi.

Horoscop 21 mai 2018 Vărsător
Vărsătorul trece prin momente tensionate astăzi. La muncă, veţi fi mutat în alt departament care nu vă va satisface aşteptările sub nicio formă: personal neprietenos, echipamente profesionale de proastă calitate, până şi vremea de afară vă indispune. În schimb, nu veţi permite stresului acumulat, să vă distragă de la munca pe care trebuie să o îndepliniţi cu succes. Întors acasă, din cauza oboselii, nu veţi avea însă puterea să vă bucuraţi de timpul liber atât de mult cât v-aţi fi propus la începutul zilei.

Horoscop 21 mai 2018 Peşti
Peştii se simt plictisiţi efectiv de o persoană care în mod normal nu înceta să vă impresioneze. Motivul este faptul că această persoană vă bombardează cu prea multe întrebări şi iniţiative „geniale”. Nu veţi scăpa până în momentul în care nu veţi spune cu adevărat ce simţiţi. Faceţi o strategie astfel încât să nu vă suprapuneţi în timpul serviciului unul cu celălalt. Cu toate acestea, la prânz, această persoană decide să se aşeze lângă dumneavoastră şi să continue să discute despre planurile şi dorinţele sale.

Sursa: a1.ro