HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018. Activităţile de rutină s-ar putea să aducă tensiuni. Previziunile zilei

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

20 nov. 2018, 13:43
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018. Activităţile de rutină s-ar putea să aducă tensiuni. Previziunile zilei

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dorinta de libertate, de independenta in toate aspectele vietii este la cote inalte astazi. Fii prudent pentru ca esti destul de emotiv, cu toane si poti strica relatiile cu ceilalti. Iti sunt favorizate proiectele sociale de anvergura, aderarea la alte grupuri care sunt pe gustul tau, insa deocamdata studiaza terenul si lasa actiunea propriu-zisa in acest sens pentru urmatoarele zile. Dupa-amiaza antreneaza-i pe cei dragi la o plimbare în aer liber sau la o mică reuniune amuzantă.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Energia zilei te îmbie la tacere, izolare si meditatii in locuri sfinte. Sunt momente bune de a te odihni, de a te detasa de iuresul vietii si de a-ti trasa planuri noi. De retinut visele, viziunile si revelatiile de astazi, pentru ca iti aduc informatii pretioase pentru toate sectoarele vietii. Pe de alta parte ar fi bine dacă ți-ai revizui sistemul valorilor personale si te-ai orienta mai mult către laturile spirituale ale vietii.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti atras de libertate si inedit. Prietenii sunt cei care te pot sustine, fie prin dialoguri interesante pe teme avangardiste, fie prin propuneri de proiecte comune. Interesant este ca tu esti cel care deții pârghiile de realizare a oricărei actiuni. Lasa-ti imaginatia sa zboara si să alcătuiasca cele mai năstrușnice planuri de viitor. Totusi, ai in vedere faptul ca orice realizare de-a ta depinde pentru moment de banii si bunurile folosite in comun cu alții.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relațiile socio-profesionale sunt foarte vulnerabilile astăzi. Dorinta de a lua decizii si de a actiona de unul singur iti poate atrage oprobriul sefilor sau colegilor de lucru. Bine ar fi să ții cont si de parerile celor din jur, dar mai ales de cele ale persoanelor cu autoritate sau functie inalta. Pe de alta parte, imaginea ta publica se poate schimba, insa depinde doar de tine cum iti construiesti alta mult mai buna.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

O zi buna pentru mantalul tău. Dezvolți idei mărețe, claritate in gandire si mult farmec in vorbe. Sunt momente bune de a-ti planifica forme de instruire personala sau profesionala, pentru ca ai toate sansele sa alegi ceva deosebit si cu efecte de durata. Tarile straine sunt o tema minunata de a-ti largi orizontul cunoasterii, fie prin discutii cu cei aflati acolo, fie având in vedere o calatorie. Dupa-amiaza pot interveni chestiuni profesionale din partea sefilor.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua anunta castiguri financiare cu ajutorul altora. Poți primi o suma de bani restanta in urma unei colaborari sau partenerul de viata contribuie cu bani frumosi la imbogatirea patrimoniului familial. Ai fi tentat sa faci investitii importante intr-un hobby sau pentru cineva drag: un copil, un iubit sau o ruda draga. Recomandabil este sa te abții, pentru ca poti lua decizii in graba fara sa cunosti toate detaliile obiectului de investitii. Cheltuieli pe facturi, taxe, datorii.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Esti preocupat astazi de relatiile parteneriale. Ai dori ca lucrurile sa se desfasoare altfel, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale de colaborare. Deocamdata, tu esti cel care poti directiona aceste relatii intr-un alt sens considerat de tine mai bun, numai ca ai nevoie de un plan bine pus la punct. Evita sa fii prea distant, prea impersonal sau prea critic cu ceilalti. Chiar ai sanse deosebite de a fi ascultat si urmat in toate planurile tale.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua este favorabila activitatilor de rutina de la serviciu sau de acasa. Energia zilei te îndeamnă să-ți reorganizezi programul zilnic pentru o perioada mai lunga de timp. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului și pe sistemul renal, de aceea fii prudent. Sunt momente bune de a folosi remedii naturiste combinate cu odihna si detasare de tumultul cotidian. Te poti descurca excelent cu toate teburile zilei, dacă depui putin efort si bunavointa.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Relatia cu persoanele dragi te indeamana sa te gandesti serios la viitorul acestora. Se pare ca din cand in cand apar neplaceri legate de bani sau bunuri folosite in comun. Sunt șanse bune de a lămur astăzi chestiunile sentimentale si sa iei decizii radicale vizavi de implicarea ta afectiva. Pe de alta parte, foloseste-ti creativitatea si indreapta-ti eforturile catre un hobby. Ai putea investi ceva bani intr-o activitate recreativa sau pentru organizarea unei petreceri surpriza.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O zi potrivita pentru a-ti indrepta atentia si eforturile catre membrii familiei si nevoile lor. Ai spor în desfășurarea treburilor gospodaresti sau în schițarea unor planuri legate de casa, gradina, bunuri patrimoniale. Sfatuieste-te cu cei dargi si ofera-le tot sprijinul de care au nevoie. Esti cam distant si rece fata de ceilalti si astfel poti fi inteles gresit. Controleaza-ti atitudinea si actioneaza si conform nevoilor membrilor familiei.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astăzi ai șanse bune de a afla lucruri noi si interesante legate de viitorul tau socio-profesional. Sunt posibile discutii cu persoane mai in varsta sau cu persoana iubită, discuții care îți vor oferi detalii ascunse ale unor evenimente din preajma ta. Fii receptiv si asculta mai mult, decat sa vorbesti. Totodata poate ar fi bine să-ți planifici un program de formare profesionala care sa te ajute să-ți schimbi locul de munca sau chiar toata activitatea profesionala.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Apar fluctuatii in veniturile obținute din munca de la un loc de muncă. Este posibil sa primesti informatii legate de schimbarea conditiilor de munca, a salarizarii, a colegilor. Pana la urma vei constata ca lucrurile se desfasoara in favoarea ta, de aceea nu pune la suflet. Partenerul de viata sau colaboratorii din cadrul unui proiect profesional te sustin material suficient de mult si bine. Evita cheltuielile nefondate si urmareste si alte forme de castig.