HOROSCOP 21 NOIEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 21 noiembrie 2014 - Citeste Horoscopul din 21.11.2014 pentru toate zodiile.

20 nov. 2014, 13:44
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 21 noiembrie 2014 – Berbec
Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior. Daca ai unele dubii cu privire la starea ta de sanatate, ar fi bine sa-ti scoti aceste temeri din minte si ori sa te duci la un medic si sa vezi ca esti ok, ori sa-ti schimbi regimul de viata incepand de acum; alimentatia, medicatia, ritmul de viata, si, mai presus de orice, psihicul! Totul porneste de la sanatatea corpului tau fizic, si daca acesta e in deplin echilibru, si restul corpurilor tale – mental, emotional, spiritual, astral – vor avea numai de castigat. 

Horoscop 21 noiembrie 2014 – Taur
Nu sta sa astepti sa vina un miracol din cer si sa te scoata din zona tulbure in care te simti blocat. Solutiile vin de pretutindeni, dar nu prea vrei tu sa le auzi, sa le accepti, sa le pui in practica. Hai, capul sus si priveste in jurul tau ca sa vezi cat de multe iesiri ai din aceasta debusolare. Un gand luminos iti trece azi prin minte si te stimuleaza sa te apuci de treaba. Vei vedea ca era exact scanteia de curaj de care aveai nevoie, acel SPIRIT INTREPRINZATOR care te trimite intr-o directie mult mai benefica tie. Nu te opri dupa primul pas, alimenteaza continuu aceasta flacara de energie, pentru ca nici nu ai idee ce efecte minunate va avea in cele din urma. Apuca solutia cu ambele maini… si la lucru!

Horoscop 21 noiembrie 2014 – Gemeni
Scoate din mintea ta acel ghimpe de gandire negativa care chiar nu are ce cauta acolo! Nu esti tu genul care se lasa coplesit de temeri, de barfe, de presimtiri ciudate, ci dimpotriva, tu esti capabil sa extragi din ele tot ce iti este mai folositor pentru a trece peste toate cu lectia invatata si cu solutii concrete gata de utilizat in avantajul propriu. Ai rolul de a-i ridica si pe altii inapoi la lumina, pentru ca prezenta ta inspira incredere, SECURITATE EMOTIONALA, de parca, intr-o lume gri – ba chiar o lume neagra pentru unii – tu poti fi luminita alba care ii cheama spre echilibru si speranta. Foloseste toate instrumentele pozitive de care dispui, pentru a-ti face tie o minune, dar pentru a o darui si altuia!

Horoscop 21 noiembrie 2014- Rac
DORUL DE CEI DRAGI devine din ce in ce mai puternic incat ai fi in stare sa urci in primul tren si sa ajungi acolo unde inima te cheama. Vestile care sosesc de la cei de acelasi sange te stimuleaza, te bucura, te pun pe ganduri, dar intr-un mod pozitiv, pentru ca sunt evenimente care lumineaza familia, care va bucura pe toti, care va fac sa va impartasiti cu mai mult entuziasm, unii altora. nenumaratele motive de bucurie. Se simte chiar aer de sarbatoare care va apropie mai mult unii de altii, inima langa inima, chiar daca va despart kilometri. Schimbarea pe care o decizi astazi va avea efecte benefice asupra tuturor celor care locuiesc in casa ta si care asteapta de la tine solutia optima.

Horoscop 21 noiembrie 2014- Leu
Ai un rol salvator in viata unor persoane care trec prin momente dificile. Poate nici nu-ti dai seama cat de important esti, pentru ca ai tendinta sa te vezi ca un om absolut normal, care nu are nimic special pentru a influenta major destinul altora, dar nu e deloc asa! Ai venit pe lume cu o MISIUNE PERSONALA, de care nu esti intotdeauna constient, ba chiar te mai intrebi uneori care este, dar azi poti primi o confirmare interesanta cu privire la aceasta mare dilema existentiala. Ceea ce ai de oferit unui sarman, sfatul pe care il dai unui debusolat, simpla ta companie pentru un insingurat, fac parte din misiunea ta pe pamant, deci nu te astepta ca misiunea sa fie una stralucitoare, eroica. Rolul tau poate fi banal pentru tine, dar esential pentru altul!

Horoscop 21 noiembrie 2014 – Fecioara
Priveste la oameni, indiferent care le este rolul in viata ta, si accepta-i asa cum sunt! Nu pretinde ca ceilalti sa-ti semene, nu te astepta ca lumea sa se schimbe doar pentru a fi pe placul tau, ci asa cum si tu esti diferit de alte cateva miliarde de oameni de pe pamant, la fel sunt si cei care iti trec astazi prin cale. Ia-i asa cum sunt, cu bune si rele, fara sa-i judeci si fara sa incerci sa-i slefuiesti si sa-i remodelezi. Pune-te in pielea lor pentru o clipa: ti-ar placea ca cineva sa te transforme in ceea ce nu esti? Nu, deci fa si tu la fel cu ceilalti. Mai ales cel mai drag om al sufleului tau trebuie sa fie luat ca atare, fara sa te straduiesti sa-l recladesti dupa propriile vise. ACCEPTA varietatea si mai ales unicitatea oamenilor. Si tu esti unic in felul tau!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com