Horoscop 21 octombrie 2016: Zi cu mari surprize pentru Balanţe. Citeşte predicţiile şi pentru restul zodiilor

Citeşte horoscopul şi află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de 21 octombrie, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
20 oct. 2016, 12:32
Horoscop 21 octombrie 2016: Zi cu mari surprize pentru Balanţe. Citeşte predicţiile şi pentru restul zodiilor

Berbec

Esti deceptionat de faptul ca descoperi, poate cam tarziu, minciunile unui colaborator in care ti-ai pus toata increderea. Observi ca totul a fost doar praf in ochi si nu gasesti in tine forta de a te rupe de esec. Esti blocat intr-o zona sumbra in care ai tendinta de a le vedea pe toate in negru, pentru ca dezamagirea e mare.

Nu te asteptai la asemenea tradare, dar trebuie sa recunosti ca ai fost credul si ai asteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii ca sa nu te inseli si altadata si nu crede chiar tot ce ti se promite!

Taur

Daca ai adunat o suma de bani si esti multumit de nivelul pe care te afli, nu te avanta deja in cumparaturi mai mult sau mai putin necesare, pentru ca vei regreta mai apoi atractia spre risipa.

Uneori trebuie sa te gandesti si in perspectiva mai indepartata, pentru ca banii pe care ii detii acum vor fi folositori candva in viitor pentru un scop mult mai important decat cel care iti face astazi cu ochiul. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa prudenta in chestiuni financiare!

Citeşte şi  Horoscop: Zilele norocoase din noiembrie în funcţie de zodie

Gemeni

Cine este cu adevarat alaturi de tine daca nu cei dragi din familie? Ajunge sa le ceri ajutorul si ei vor fi acolo langa tine oricand, neconditionat si cu inima deschisa. Vestile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire si simti nevoia sa le transmiti si tu mai departe altora.

Exista un schimb excelent de emotii, de sentimente, de sprijin intre voi, ceea ce leaga si mai mult relatia. Orice plan desfasurat impreuna, umar la umar, evolueaza excelent, pentru ca formati o echipa bine sudata.

Rac

Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa. Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot.

Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat in beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar.

Citeşte mai mult pe Huff.ro